2777
2789
عنوان

درد کتف و پشت

929 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من کتف هام خیلی درد میگیره از چیه؟

کلا از سرشونه هام درد میگیره (تا اونجایی که آمپول بی حسی سزارین رو میزنن).

گاهی یکماه اینطوریم بعد خوب میشم دوباره این طوری میشه بیشتر هم تو تغییر وضیت درد میگیره مثلا نشستم میخوام پاشم یا بچرخم به یه سمت جوری درد میگیره که نفسمو میبره،

اصلا نمیدونم چجوریه ،استخونش نیست انگار عضلاتم درد میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنتو کاهش بده با رژیم و ورزش. سمت چپته یا راست؟

الان راست

گاهی چپ 

چند وقتیه پیله کرده سمت راستم😬😬😬

ببین اصلا انقدر مزخرفه آخه مگه گوشت پشت آدم هم درد میگیره

اصلا موندم که این چه مدلشه دیگه

یعنی از عدم تحرکه؟ چون تحرکم کمه شوهرم میگه عضلات فیله کمرت ضعیفه از چاقی و بی تحرکی 

بعله عزیزم. تا جوونی جاوشو بگیر پیاده رویی کن تو خونه هم ورزش گردن و‌گمر پ سرشانه کن. وگرنه بعدا اسیر میشی

بعله عزیزم. تا جوونی جاوشو بگیر پیاده رویی کن تو خونه هم ورزش گردن و‌گمر پ سرشانه کن. وگرنه بعدا اسی ...

چه کنم لاغر بشم از این وضعیتم حالم بهم میخوره ،اما خوردن شده درد بی درمون من😭😭😭😭

مثل بچه ها از شیرینی جات نمیتونم بگذرم جونم به کیک و بیسکوییت و بستنی بنده،تحرک هم که صفر

۱۱۵ کیلوام😭😭😭😭😭

چه کنم لاغر بشم از این وضعیتم حالم بهم میخوره ،اما خوردن شده درد بی درمون من😭😭😭😭 مثل بچه ها از ...

فعالیت پیاده رویی. برو بیرون یکساعت راه برو. شیرینیجات هم اصلا نخر که تو خونه نباشه. اگر هم یک دکتر تغذیه بری عالی میشه. بعدا باید کمر عمل کنی . زانو عمل کنی . ارزش داره واقعا؟

من تا حالا قولنج نشکوندم  ولی فکر کنم دردش مثل کسی باشه که قولنج میشه

اگه میتونی تو خونه ورزش کن وپیاده روی کن.هله وهوله رو صفر کن(از جلو چشمت بردار یااصلا نخر)وعده های غذاییت رو هم آروم آروم کمتر کن.اولش سخته ولی بعدا بدنت عادت میکنه واذیت نمیشی.