2821
2789
عنوان

رل مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 10541 بازدید | 96 پست
مسئله اینجاس که اون شماره و عکسام رو داشت که دوستم بهش داده بود میترسیدم پخششون کنه از طرف دیگه خوشم ...

چون نوجوانی اینطوری میگی

اونایی ک رل دارن چه گلی ب سرشون زدن ؟ کجا رو گرفتن؟ 

میتونستی با مادرت در میون بزاری که دوستت عکستو بهش داده 

هم عمل میکنید ، هم آرایش میکنید ، هم با اسنپ چت عکس میگیرید؟ چقد زشتید مگه لنتیا😃👊بنده یک عدد تعلیقی هسدم، ۵ بار لغوکاربری کردم فک نکنید تازه واردم😛احتمالا بیشترتون منو میشناسید😌🌼  بوس به کلتون🤍
+ چندتا موی نرم پشت لبش🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😁 خوبه لااقل اینطور دلمو اروم‌کنم تا برج بعدی که بشه بیام😍

😍😍😍 آخ جووون بیا، قدمت سر چشممم

نیلو هروقت اومدی بهم ی خبر بده شاید تونستم بیام ببینمت😍

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
سلام تو چطوری 😂راحت باش من ( تو) هستم  نه (شما)

قربونِدون منم خبم😁

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
مسئله اینجاس که اون شماره و عکسام رو داشت که دوستم بهش داده بود میترسیدم پخششون کنه از طرف دیگه خوشم ...

از اون دوستت که رفته انقدر کشکی کشکی عکس و شمارتو به یه غریبه داده شدیدااااا دوری کن

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
پسر اصفهانی رو بیخیال... یه بچه ی ۱۵ ساله داره از الان واسه یه عمر زندگیش نقشه میکشه!!!!

والاااا

😍😍😍 آخ جووون بیا، قدمت سر چشممم نیلو هروقت اومدی بهم ی خبر بده شاید تونستم بیام ببینمت😍

😍😍😍فدات شم ایشالله حتما میگم بهت😍😙😙😙

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😍😍😍فدات شم ایشالله حتما میگم بهت😍😙😙😙

😘

پسر اصفهانی رو بیخیال... یه بچه ی ۱۵ ساله داره از الان واسه یه عمر زندگیش نقشه میکشه!!!!

تو سن نوجوونی یه عالمه هدفا میاد تو ذهن آدم که زندگیشو می‌سازه اصلا میشه گفت بیشتر تصمیما رو تو این سن میگیری ولی خب اصن ازدواجو اینا که اینا میگن معلومه میخواد طرفو دور از جون خر کنه

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
۱۵ سال رل مجازی ازدواج عاشقم شده بود دنبالم بود  ولم نمیکرد 😐 😐😐 😐😐😐 چرا وقتی بچ ...

بلوغ فکری بماند... بلوغ جسمی هم نرسیدن😐😐😐😐 الان قیافه ی پسره اینجوریه: دماغ گنده، صورت پر جوش، چندتا تارموی نازک پشت لب، صدای دورگه😂😂

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

خلاصه گلم اصن این حرفا رو باور نکن بهش فک نکن با خودت بگو بره به جهنم من خودمو برای کی میخوام آب کنم ولش کن اگه اومد بهت پیام داد اصلا جوابشو نده ما دختراییم که بیشتر ضربه میخوریم 

خودت خودتو رنج نده این حرفا دروغه نمیگم حالا همه اگه گفتن دوستت داریم واقعا دروغ میگن بعضی ها هم واقعا عاشقن ولی تو اول اول اصلا باور نکن صبر داشته باش هیچ وقت زود باور نباش

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
بلوغ فکری بماند... بلوغ جسمی هم نرسیدن😐😐😐😐 الان قیافه ی پسره اینجوریه: دماغ گنده، صورت پر جوش، چ ...

😂😂😂

ولی سرکاریه

استارتر ۳۷ دقیقه پیش عضو شده داره داستان عشق!!!! سر هم میکنه

[QUOTE=198800304]چه دلیلی داره یه بچه که هنوز خوب و بدش رو تشخیص نمیده به اینستا ، ایتا ، روبیکا ، واتساپ ، تلگرام ، ...[/QUOT]

من نه اینستا دارم نه تلگرام فقد یه روبیکا دارم و یه ایتا و یه واتساپ

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792