2777
2789
عنوان

کنکور

214 بازدید | 30 پست

سلام خانما شما اطلاعی دارید که میشه سر جلسه کنکور موادخوراکی و مداد پاک کن رو توی کیف های بَگی قرار داد یانه؟آخه نمیشه که توی مشما بذاریم یا بگیریم دستمون

تو پوشه بی رنگ بذار

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کیسه پلاستیکی شفاف بذار

چیزی نمیشه ک

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
توی ساک دستی خوراکی و اینا میشه برد فک‌ کنم.  در ضمن حوزه به حوزه فرق داره. بعضی جاها سختگیرن ...

منظورم توی ساک هدیه هست،ازاونا که دوتا دسته داره سرش بازه،اونارو اجازه نمیدن؟

چرا نمیشه  تاجایی ک من امسال دیدم تو کیف های پارچه ایم گذاشته بودن ولی شما تو پلاستیک بزار&nbs ...

توی ساک های هدیه که دوتا دسته داره سرش بازه،توی اونا میشه گذاشت؟

چرا نمیشه  تاجایی ک من امسال دیدم تو کیف های پارچه ایم گذاشته بودن ولی شما تو پلاستیک بزار&nbs ...

چ عجب ی جا سخت میگرفتن

من آن گلبرگ مغرورم ک میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم 👌🏻👌🏻👌🏻 
منظورم توی ساک هدیه هست،ازاونا که دوتا دسته داره سرش بازه،اونارو اجازه نمیدن؟

چرا اجازه میدن.

ولی فرق داره برای هر حوزه. 

به خواهرم ی بار اجازه ندادن حتی چنتا شکلات با خودش ببره.  

فعلا...😇👋🏻
چرا اجازه میدن. ولی فرق داره برای هر حوزه.  به خواهرم ی بار اجازه ندادن حتی چنتا شکلات با خود ...

آخه من میگم الکل و یه ماسک اضافه و دستمال کاغذی و بطری آب وکیک یا خوراکی کوچیک و مداد پاک کن رو همه توی جیب یا دست که جانمیشه