سلام دوستان قراره هفتهی دیگه فقط مادر و خواهر داماد واسه خاستگاری بیان به نظر شما خودم و مامانم چه سوالاتی باید بپرسیم چجوری رفتار کنیم کلا هر چی تجربه دارین بگین پیشاپیش هم از همتون ممنونم❤️
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
سوال خاصی لازم نیست بپرسید چون اونا فعلا برای دیدنی میان و اگر اصلا چیزی راجع به پسر نمیدونید سوالای معمول مث سنشو شغلشو اینا رو بسپار به مادرت و اینکه سعی کنید اول بذارید اونا شروع کننده سوالا باشن اگر سوالی باشه.....
خودت سعی کن آروم باشی لبخند بزنی و به موقع حرف بزنی با صدای گیرا....ولی سعی کن سخت نگیری به خودت و استرس داشته باشی و نگران باشی مث یه مهمانی که اولین باره میاد خونه اتون و باهاشون یکم رودروایسی داری رفتار کن پذیرایی رو هم خودت انجام بده
ان شالله که به خوبی بگذره
( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘