koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7790 عنوان خانومای کدبانو 146 بازدید | 20 پست کسایی که تو تمیزکاریه خونه خیلی فعالین من خونم ترکیده میاین بهم انگیزه بدین مرتب کنم؟از صبح لم دادم پای گوشی دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 1400/04/22 | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7790 نمیدونم باید از کجا شروع کنم 😥 دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
مهساوعلی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 2039 همون گوشی رو بگذار کنار از آشپزخونه شروع کن میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
نابالرداز عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 1937 فقط ب این فک کن ک لم دادی ،یهو در بزنن چن تا مهمون درجه یکه خیلی رودرواسی دار بیاد 🤣🤣🤣
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7790 همون گوشی رو بگذار کنار از آشپزخونه شروع کن سختههههه😫 دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
اشوارتا عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 515 من پایم 😍از صب دارم گرد گیری میکنم و گازمو حسابی برق انداختمتو چکار کردی
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7790 فقط ب این فک کن ک لم دادی ،یهو در بزنن چن تا مهمون درجه یکه خیلی رودرواسی دار بیاد 🤣🤣🤣 واااای نگوووو 😱 دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
آبانو عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 22709 نمیدونم باید از کجا شروع کنم 😥 از آهنگ گذاشتن ورفتن به آشپز خونه و با قر همه جارو تمیز کردن
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7790 من پایم 😍 از صب دارم گرد گیری میکنم و گازمو حسابی برق انداختم تو چکار کردی خداقوت واقعا من فقط رفتم یکم ظرف شستم بعد بچم گفت غذا میخام همونجور رو سینک کثیف موند 😂 دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7790 از آهنگ گذاشتن ورفتن به آشپز خونه و با قر همه جارو تمیز کردن چ باحال .آره مرسی دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
مهساوعلی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 2039 سختههههه😫 چرا سختمن وقتی دور و بر خونم بهم ریخته باشه حس خوبی ندارمبا اینکه دوتا بچه کوچیک دارم ولی اکثرا دور و برم مرتبه میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7790 چرا سخت من وقتی دور و بر خونم بهم ریخته باشه حس خوبی ندارم با اینکه دوتا بچه کوچیک دارم ولی اکثرا ... مرسی انگیزه گرفتم .مهمون داشتم بچه ها خونه رو ترکوندن وقتی در این حد بهم ریخته میشه گیج میشم دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
اشوارتا عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 515 خداقوت واقعا من فقط رفتم یکم ظرف شستم بعد بچم گفت غذا میخام همونجور رو سینک کثیف موند 😂 خخخ ببین اول یه لیست از کارایی که باید انجامشون بدی بنویس بعد خیلی با حوصله انجامشون بدع منم هنوز کلی کار دارم بیا باهم دیگه مسابقه بذاریم تا کارا زود پیش بره