koochmool مدیر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7790 عنوان خانومای کدبانو | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 20 پست کسایی که تو تمیزکاریه خونه خیلی فعالین من خونم ترکیده میاین بهم انگیزه بدین مرتب کنم؟از صبح لم دادم پای گوشی دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 1400/04/22 | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهساوعلی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 2039 مرسی انگیزه گرفتم .مهمون داشتم بچه ها خونه رو ترکوندن وقتی در این حد بهم ریخته میشه گیج میشم اولین قدم گذاشتن گوشی به یک کنار هست... موفق باشی میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7790 خخخ ببین اول یه لیست از کارایی که باید انجامشون بدی بنویس بعد خیلی با حوصله انجامشون ب ... نهههه تو خیلی جلوئه کارات من نمیرسم بهت 😂 دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7790 اولین قدم گذاشتن گوشی به یک کنار هست... موفق باشی آره دیگه تصمیم گرفتم بذارمش کنار 😂 دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
اشوارتا عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 515 نهههه تو خیلی جلوئه کارات من نمیرسم بهت 😂 خخ عزیزم 🙃من جاروبرقی کشیدن کل خونم مونده بعدم سروس بهداشتی و حموم بشورم و لباسارو مرتب بچینم تو کمد و شام بزارم شوهرم ساعت ۷ میرسه خونه .شوهر تو کی میاد
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7790 خخ عزیزم 🙃من جاروبرقی کشیدن کل خونم مونده بعدم سروس بهداشتی و حموم بشورم و لباسارو مرتب بچین ... من شوهرم شب میاد ولی کارام باید تا 7تموم بشه باید تا جایی برم دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7790 خخ عزیزم 🙃من جاروبرقی کشیدن کل خونم مونده بعدم سروس بهداشتی و حموم بشورم و لباسارو مرتب بچین ... من دیگه رفتم تو آشپزخونه سینک و گاز و ظاهر آشپزخونه رو تمیز کنم دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش