2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله سه بار

سلام خوبید؟اینجا گفتید ۳بار سقط داشتید.میشه بگید چند هفته سقط میشدن.و اینکه بارداری سومتون هم انوکساپارین داشتید که جواب نگرفتید

و اینکه الان خداروشکر نتیجه گرفتید تاثیر کدوم دارو بوده؟البته که خدا خواسته. آیا مشکل ایمینی شما تو ازمایش مشخص شد؟ممنون میشم از توضیحاتتون 

سلام عزیزم منم نیاز دارم میشه برام تهیه کنین؟

بچه هااا من دارم برا خودم خريدم سه تاش مونده تهرانم هركي نياز داره بگه كسيو نميشناسم تو دوستام بعدشم ادم اطمينان نميكنه ازت ميخرن صد برابر ميفروشن

همه جا رفتم هیچ کجا ندارن . شما کدوم بیمارستان میرید و کدوم شهر هستید ؟ اونجا چقدر حساب میکنند برای ...

ارزو جان مشكلت حل شد والا دكتر برا من شونزده تا نوشت شيش تأ الماني خريدم هشت تومن ده تا هندي سه و نيم الان شيش تا الماني ها و سه تا هندي مونده هركي ميخواد بهم بگه حيفه تو يخچالم بمونه09196719800

ارزو جان مشكلت حل شد والا دكتر برا من شونزده تا نوشت شيش تأ الماني خريدم هشت تومن ده تا هندي سه و ني ...

سلام خانومی. شما از کجا تهیه کردید و چه قیمتی؟

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
مریض ما کودکه.بیمارستان کودکان آزمایش میگیرن اگر نیاز باشه بستریش میکنن تزریق میکنن.اگر اشتباه نکنم ...

عزیزم سلام. شما کدوم بیمارستان دولتی میرید برای سرم؟

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز