2777
2789
این سرم هایی بود که خریده بودم  شیشه کوچیکی داره بزرگ نیست کلش اندازه یه فنجون

خدایا کمکمون کن چه بازاری دارن اینا والا

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مریض ما کودکه.بیمارستان کودکان آزمایش میگیرن اگر نیاز باشه بستریش میکنن تزریق میکنن.اگر اشتباه نکنم ...

عزیزم خب مارو که بدون پرونده و اینا راه نمیدن . تازه بیمارستانی که میگید برای کودکان و در ضمن دفترچه هم دارید . الان هیچ کجا ما آزادم پیدا نکردیم بخریم

بله دکتر گفته فعلا تا ماه ۶ باید بزنم تا بعد ببینیم چی میشه

قبلا سقط داشتی عزیزم؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بله سه بار

منم دوتا داشتم فعلا دارن همه چیو بررسی میکنن،فعلا که همسرم بشدت مشکل داره

بخاطر اینکه تقاضا زیاد اما تولید بسیار کم

سلام با همسرم صحبت کردم اگر امکانش هست ببینید هر شیشه IVIG چند میگه اگر نزدیک به ۳ تا ۳/5 میلیون هر شیشه است خبر بدید بگم زحمتش بکشید الهی فدات بشم شرمنده انشاله بتونم جبران کنم

منتظر خبر شما هستم

بخاطر اینکه تقاضا زیاد اما تولید بسیار کم

سلام با همسرم صحبت کردم اگر امکانش هست ببینید هر شیشه IVIG چند میگه اگر نزدیک به ۳ تا ۳/5 میلیون هر شیشه است خبر بدید بگم زحمتش بکشید الهی فدات بشم شرمنده انشاله بتونم جبران کنم

منتظر خبر شما هستم

امکانش هست امروز دستم برسه ؟

عزیزم خب مارو که بدون پرونده و اینا راه نمیدن . تازه بیمارستانی که میگید برای کودکان و در ضمن دفترچه ...

تهران دارن.پارسال که بیمه نبود‌.آزاد بود که ۱۵۰۰ حساب کردن.

خب میتونی بری بیمارستان تشکیل پرونده بدی.همونجا بیمه تختی نمیکنن؟بیمارستانها بیمه تختی دارن.پارسال خود بیمارستان نداد.از بیرون تهیه کردیم.زنگ بزن اطلاعات دارویی شهرتون بهتون میگن کجا داره .

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
سلام با همسرم صحبت کردم اگر امکانش هست ببینید هر شیشه IVIG چند میگه اگر نزدیک به ۳ تا ۳/5 میلیون هر ...

سلام وقت بخیر 

خانومی زنگ زدم صحبت کردم گفتم برای خودمون میخوام گفت دونه ای ۳/200 به شما میدم . فقط چندتا میخواید . راستی یه پول آژانس هم داره که بیاره اون نمیدونم چقدر میشه

منم دوتا داشتم فعلا دارن همه چیو بررسی میکنن،فعلا که همسرم بشدت مشکل داره

سلام مشکل همسرتون چیه ؟ 

این آرزو خانوم مثل اینکه چندتا سرم میخواد این بنده خدا هم که تو حلال احمر گفته کلا ۶ تا هست ببین اگر لازم داری نصف کنید ۳ تا تو بردار سه تا ایشون . 

باز ببین صلاحت چیه . چون الان این داره ممکنه دوماه زنگ بزنم پشت هم بگه نیست . پس خبر از تو

سلام مشکل همسرتون چیه ؟  این آرزو خانوم مثل اینکه چندتا سرم میخواد این بنده خدا هم که تو حلال ...

سلام عزیزم همسرم مشکل اسپرم داره چون من سقط داشتم،،واسه منم آزمایش ایمنی نوشتن اگه مشکل باشه باید سرم مصرف کنم تو بارداری الان معلوم نیست نیاز داشته باشم ممنون عزیزدلم

سلام عزیزم همسرم مشکل اسپرم داره چون من سقط داشتم،،واسه منم آزمایش ایمنی نوشتن اگه مشکل باشه باید سر ...

سلام شبت بخیر

شماهم دقیقا مشکل مارو دارید . چون سقط هم داشتید بدون شک دکترشما اگر دکتر دانایی باشه حتما و صد در صد IVIG براتون مینویسه که از ماه اول مصرف کنید حداقل تا ماه ششم . من جای شما بودم چندتا میگرفتم میزاشتم کنار ضرر نداره به نظرم اگرم نیاز نشد خودتون میدونید مثل طلاست و کمیاب تازه با قیمت بالاتری میتونید بفروشید . 

باز صلاح خودتون بهتر میدونید من فقط تجربه خودم گفتم شاید به درد کسی بخوره . 

هیچوقت یادم نمیره ماه های اول چطور از صبح تا شب داروخانه های شهر برای پیدا کردن یک دونه سرم زیر پا میزاشتیم اخرش با اشک برمیگشتیم خونه . الان که فرصتش هست باید تهیه کرد 

باز اگر کاری بود در خدمتم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز