2777
2789
عنوان

چ حس بدیه جدایی🙃💔

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 60 پست
ینی حاضر بودی بهت خیانت بکنه؟ 😂💔نمیفهمی خیانت چه دردی داره هیییی خدا سر کسی نیاره این خیانت کوفیتو

منم خیانت دیدم وقتی فهمیدم با اینکه هوا یخ بود به شدتتتت گرمم شده بود وقلبم تند تند میزد قلبم تیر میکشید تو وسط زمستون رفتم کولر زدم حالم خیلی بدشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😭😭😭

جووووون پاشونمازبخون گلم اروم میشی🌹💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
ینی حاضر بودی بهت خیانت بکنه؟ 😂💔نمیفهمی خیانت چه دردی داره هیییی خدا سر کسی نیاره این خیانت کوفیتو

پارسال خیانت کرد ولی منه خر بخشیدمش کاش پارسال کات میکردم 😭

فرستادم اجی❤

مرسی قربونت بشم بشین از تابستون درست استفاده کن 

هیچی شوهری برات پول تو جیبی نمیشه 

الان درست بخون ی رشته خوب قبول شی 

منم هم سن تو ک بودم خیلی آرزو داشتم اتفاقا انسانی هم بودم میگفتم وکیل میشم ولی اومدم ازدواج کروم الان کلی پشیمونم 

میگم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم و درس میخوندم 

شوهرم پول میده ولی همه چیزای ک میخوام نمیخره خلاصه خودت گیر ای چیزای الکی نکن بخاطر سنته عاشق شدی

برا نیت دخترم دعا کنیدو یه صلوات بفرستید اسمش فهیمه
۶ ماهه کامل جدا شدی؟  یعنی چت معمولی و اینام ندارین ؟  یا مثلاً میری پروفایل و ایناشو چک ...

اره ۶ ماهه اصن باهاش حرف نزدم

اره روزی چندین بار چکش میکنم با اینکه شماره هاشو پاک کردم ولی از طریق ایدی چک میکنم😔

مرسی قربونت بشم بشین از تابستون درست استفاده کن  هیچی شوهری برات پول تو جیبی نمیشه  الان ...

و هیچ وقت دخترم ازدواج نمیدم 

چون تا ی زمانی هر مردی باسه خوبه از ی جایی بعد اخلاقش عوض میشه مطمن باش 

برا نیت دخترم دعا کنیدو یه صلوات بفرستید اسمش فهیمه
منم خیانت دیدم وقتی فهمیدم با اینکه هوا یخ بود به شدتتتت گرمم شده بود وقلبم تند تند میزد قلبم تیر می ...

الهی میفهمم چی میگی من قلبم اومد تو دهنم خیانتشو با چشام دیدم... به لحظه همه چی برام بی معنی شد یهو زدم زیر گریه به رفیقم گفتم فلانی بهم خیانت کرده😔😑دوست دختر جدیدیشم همچین عنی نیس من از اون جذاب ترم 😂😒ولی آدمی که بهم خیانت میکنه من فاتحشو میخونم درسته اوایل خیانتش حالم بد بود ولی الان نه چون فهمیدم ارزش نداره اینو از انتخابای بعدش فهمیدم 😂✌🏻

عشق سابقت؟ یکی ک الان داری. ینی با فکر قبلی با این جدیده ای؟

الان خیلی بهتر شدم ،هیجکس تو زندگیم  قبول نمیکردم  این جدیدی ک میگی خبر داشت و گفت حالتو خوب میکنم ،واقعا الان خیلی بشدت بهترم ولی ناخودآگاه هنوزم بعضی روزها تو فکر گذشته ام چون سه سال از عمرم باهاش بودم خیلی سخته بخوام هیچوقت ب یادش  نباشم 😭🚶‍♀️

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱