2777
2789
عنوان

چ حس بدیه جدایی🙃💔

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 60 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش خدا مهر اینو از دلم ببره هیچوقت تو این رابطه های مسخره نمیرفتم😭

میبره تو خودت نمیخوای جدا شی از این رابطه هنوز چک میکنی ی جور فراموش کن ک انگار از اول هم نبوده 

برا نیت دخترم دعا کنیدو یه صلوات بفرستید اسمش فهیمه
کی قراره برام بی اهمیت بشه اخه 😭روز ب روز بیشتر ب دلتنگش میشم

سر خودتو گرم کن منم همینکار کردم الان بهترم 

مثلا سال کنکورم  بود خیلی درس خوندم و کمتر ب یادش بودم یا یکیو پیدا کردم ک صدهزار برابر بیشتر  ازاون دوسم داره 

ب این باور رسیدم خدا ی چیزی ازت میگیره ی چیز بهتر بهت  میده😭🚶‍♀️

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
کاش خدا مهر اینو از دلم ببره هیچوقت تو این رابطه های مسخره نمیرفتم😭

این رابطه ها خیلی مسخره هستن شاید تو آینده مثلا ۱۹ سالت شد بگی وای چقدر  خر بودم چرا اینکارا کردم ولی اینقدر قوی میشی اینقدر با تجربه میشی ک دیگه کمتر کسی میتونه شکستن بده ب قول معروف تو عشق پوستت کلفت میشه 

مثلا مم خودم بی احساسات تر شدم  نسبت  ب عشق و دیگه ب هیجکس نمیگم وای نباشه میمیرم وای تمام زندگیمه:/

مرور زمان و افزایش سن همه چیز درست میکنه

فک نمی کنید این آهنگ بیشتر ممکنه احساسات اسی رو جریحه دار کنه و اونو یاد عشقش بندازه؟

خودم داشتم گوش میکردم گفتم بذاراسی هم گوش کنه ببخشین اگه کسی ناراحت شد

اسی عذرمیخام🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
الهی میفهمم چی میگی من قلبم اومد تو دهنم خیانتشو با چشام دیدم... به لحظه همه چی برام بی معنی شد یهو ...

مال من فهمیدم با یه زن رابطه داره البته پسرخالش باهاش دعواکرده از سردشمنی اومد همه چیوبه من گفت ولی چند روز قبلشم پسره میخواست بیاد خواستگاریم ولییی خیلی دلم شکسته هنوزم که هنوز تو دلمه بعد یه سال بعضی اوقات زنگ میزنه میدونم کارم اشتباه ولی برمیدارم پرو میگه من دیگه با زنه ارتباطی ندارم ولی امار دارم ازش هنوزم باهاشه

واقعا الانم خیییلی پشیمونم ولی فراموش نمیشه

هیچوقت هیچوقت فراموش نمیشه مثلا من الان عشق های بچگی ک مثله از طاهر عاشق میشدم مثلا یکی تو کوچه خوشگل بود عاشقش میشدم چقدر خیال بافی میکردم هنوز ک هنوز یادمه ولی برام مهم نیست 

هیچوقت یادت نمیره فقط عادت میکنی