2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 69 پست

همسن منی عزیزم🥺🥺🥺

منم زیاد خیانت دیدم از شوهرم ولی یبار چن ماه پیش رفتم ک جدا شم ب گوه خوردن افتاد الان خداروشکر خوبیم 

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شعور اون آدمایی که در این اوضاع یه نفر میان و سززنش میکنن رو دوست دارم...خیلی کمک میکنن کلا مشکل حل میشه!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

ناراحت نشو ولی دیگه چه جوری بگه دوست نداره و نمیخوادت شروع کردن از نو همیشه سخته ولی تا به کی تا کجا مگه چند بار زندگی میکنی دلت نمیخواد حس خواسته شدن دوست داشتن و دوست داشته شدنو تجربه کنی 

من ۲۱ سالمە الانم گاهی دعوا داریم بعد یک سال وقتی شوهرم اسم بچە رو میارە حرفو عوض میکنم شما چطوری میتونی بچە بزرگ کنی ؟؟؟ اونم تو اون شرایط افتضاح؟؟؟مگە خالە بازیە مگە بچە عروسکە؟!

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز