2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 69 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اونموقع دیروز یه خانوم که خیلییم بی سواد و تو سری خور بود به من گفت طلاق راه اخر نیس 

اخه چجوری این همه مدت مثله ادمای حقیر و بدبخت موندی؟! 

بعد بچه اوردی؟! لابد تنها بودی یا بچه اوردی مشکلاتت حل بشه! 

متاسفم واسه خانومایی مثله شما که اینقدر توسری خور و ترسویین

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

تو هنوز خیلی کوچیکی اگ واقعن در اون حد ک میگی کثافته طلاق بگیر بچه هم بزار واسه اون ک بتونه ب خواستش برسه واقعن درم نمیکنم اگ ی نفر دیگه رو میخواس چرا تو رو گرفت؟ ببینم اون خانومه بچه رو نگه میداره

کاربری دست دو نفر 🥰

ببخشید اینو میگم ولی حقته..نیومدم نمک رو زخمت بپاشم ولی عقل داشتی وقتی بهت همون موقع گفت نمیخامت تو باز موندی هیچ بچه هم اوردی..دیگه چجوری بهت بفهمونه نمیخادت شوهرت ی آدم پستو بیشوره  همون موقع باید تف مینداختی تو صورتش مرتیکه ی ....

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

اینم بگم فکر نکن با مشاوره رفتن درست میشه نه اون وقتی دلش باهات نباشه دیگه درس نمیشه..من کاری ب بقیه ندارم من اگه بودم مهرمو میذاشتم اجرا میومدم خونه بابام میخاد طلاق بده میخاد نده ب درک بچه رو هم میدادم بهش میدونم سخته  ولی ببینم بعدش اون زنیکه حاضره با بچه بیاد زنش بشه یانه  انوقت شوهرت ک مجبور ب دادن مهریه کرد ب گوه خوردن میوفته حالاببین عرضه داشته باش ضعیف نباش اه

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
2790
2778
2791
2779
2792