2777
2789

زنگ بزن غذای خانگی بگو قیمه بفرستید 😄

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لپه رو ی بار با زردچوبه جوش بده خالی کن بعد دوباره لپه و گوشت و زردچوبه رو باهم بار کن

ی ظرف دیگه پیاز‌داغ و سیب‌زمینی‌سرخ کن

تقریبا حدود۴ساعت که گوشت و لپه‌پخت بهش رب‌بزن چنددقیقه‌بعدش پیار‌داغ و پودر‌لیمو‌ امانی یا خوده لیمو و ادویه اخرسر هم که میخوای برداری سیب‌زمینی‌سرخکرده رو بهش اضاف کن

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی

برنجت رو خیس کن.قابلمه اب کن جوش بیاد برنج رو بریز و نمک.حواست بهش باشه قتی کمی جوشید یه دونش رو بین انگشتات لهش کن ببین وسطش سفت نباشه.خیلی نپزه شفته بشه ها.زود  چلوکش کن.کف قابلمه روغن بریز سیب زمینی بگذار برنجت رو بچش اگر شوره اب بیشتری روش بریز .یه تکون کوچیک بده اب اضافش از سبد خارج بشه.بریز روی سیب زمینی ها و با شعله کم‌دم کن

😂😂واسه اولین بار بعد از ۲۱سال میخوام غذا درست کنم😂

آخه هیچی بلد نیستی چی بگیم.گوشت پخته داری فریزر؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

برنج هم ۲ساعت قبل خیس کن

بعد اب‌برنج‌بزار تا جوش بیاد وقتی جوش اومد برنج و ی خورده نمک اضافه ۱۰دقیقه بزار جوش بخوره.بعد۱۰دقیقه برنج رو ابکش کن و دم کن و بهش اب‌روغن اضاف کن حدود۳۰دقیقه دم بکشه خوبه

یا وقتی دورش رو با کفگیر بزنی اگر ته‌دیگ کرده باشه با به اصطلاح سرخ شده باشه پختست

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
آخه هیچی بلد نیستی چی بگیم.گوشت پخته داری فریزر؟

صبح پیاز تفت دادم با گوشت حدودا ساعت هشت گذاشتم با لپه داره میپزه یکمم رب اضافه کردم الان دوساعتی پخته دیگه بقیش رو توضیح بدید چی بزنم😂😅

صبح پیاز تفت دادم با گوشت حدودا ساعت هشت گذاشتم با لپه داره میپزه یکمم رب اضافه کردم الان دوساعتی پخ ...

خوبه دیگه خوب پیش رفتی.یه چوب دارچین بنداز توش یکم بعد برش دار یا پودر دارچین بزن. زردچوبه هم بزن.

برنجم کته کن. چند سالته؟