2777
2789

گوشت رو با پیاز تف بده . رنگ گوشت تغییر کنه . زردچوبه اضافه و هم بزن . بعد رب گوجه بریز . لپه شسته شده رو اضافه کن و لیمو امانی که سوراخ کردی . آب بریز .درش رو ببند تا بپزه . اواخر پخت ، نمک و آگه داری دارچین و فلفل سیاه اضافه کن

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من اینجوری میپزم عالی میشه 

اول لپه رو به مقدار لازم، پاک کن بریز تو آب بزار بجوشه ..قشنگ که جوشید و کف کرد آبکش کن.

بعد از اون طرف یه عااااالمه پیاز داغ درست کن بعد اینکه قشنگ پیازت سرخ شد،حواست باشه نسوزه، گوشت رو بشور بریز توش قشنگ با حرارت ملایم تفت بده تا رنگ گوش عوض بشه گوشت رو زیاد سرخ نکنی که نپزه به اندازه تفت بده ..بعد کمی فلفل سیاه و قرمز  ، تندش نکنی، بریز بعد زردچوبه یکم هم بزن بعد رب رو بریز و تفت بده بعدش لپه رو کمی تفت بده بعدش آی بریز بزار ۳،۴ ساعت قشنگ بپزه جا بیفته میتونی لیمو عمانی هم که تلخ نباشه رو سوراخ کنی، البته اواخرش..

بندازی داخلش و ۱ ساعت قبل از پایان پخت هم ۲ تا دونه هل بنداز بعد از پخته شدن درشون بیار..هم زمان  ..

۱۰ دقیقه آخر یه قاشق گلاب بریز و تامام..

برنج هم  همون اول که شروع به کار‌میکنی بشور خیس کن با نمک و روغن .

یه ساعت آخر روشن کن آبش که کامل کشیده شد درست بزار زیرشو کم کم کن تا نیم ساعت ۴۰ دیقه دم بکشه

سیب زمینی هم واسه خورشت سرخ کن

پیاز داغ درست کن بهش زردچوبه بزن

بعد گوشت رو داخلش تفت بده

بعد رب بزن و آب بریز بذار قشنگ بپزن

داخل قابلمه دیگه هم لپه هارو جداگونه بذار بپزه و هر وقت مطمئن شدی جفتش پخته لپه را داخل گوشت بریز.

اونقدر بذار قل بخوره تا جا افتاده بشه و از اون حالت آبکی در بیاد.

برنجم که پیمونه کن و آب بذار داخل قابلمه جوش بیاد

سپس برنجارو بهش اضافه کن

نمک یادت نره

بعد چند دقیقه ک قل زد برنجا میان سطح قابلمه یعنی اون موقع باید آبکش بشن

بعد از آبکش شدن هم دمشون کن

آخر کارم بهشون روغن بزن

هر ته دیگی دوست داشتی میتونی ته قابلمه بذاری و یادت نره که قبلش کمی روغن بریزی

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
اواخر ۲۰ ممنون عزیزم(نزدیک ۲۱)

اوکی موفق باشی خانومی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه