عزیزم شغل نداری .. یا برای خودت یه کار اینترنتی درست کن مثل فروش لوازم آرایشی و اینا کاشت ناخن ام یادبگیری خیلی خوبه وسایل زیادی ام نداره هم سرگرمیه هم منبع درآمد یا میتونی یکی از نمایندگی های شرکت پنبه ریز و بگیری محصولات لدورا منظورمه خیلی خوبه این کارا مکان خاصی ام نمیخواد همش تو خونه هستش
نمیزارن خودم واسه خودم کوچیکترین تصمیم روبگیرم همش باید بحرف اوناباشم کاشکی خانواده هابخودشون بیان و بدونن بااین طرز فکر فقد دارن بچه هاشونو نابودمیکنن
خیلی دوس دارم کارکنم ولی نمیزارن.تامیگم میخوام برم کلاس میگن که نه جامعه خرابه امنیت نیست نمیخواد مگ ...
عزیزدلم زندگی کوتاه تر از این حرفاست منم تو یه خانواده مستبد و سختگیر بزرگ شدم ولی تا حدودی آزادی خودمو داشتم الآنم ک ازدواج کردم شوهرم کپی بابامه 😂 زیاد آدم احساسی نیست ولی سختگیر هست یکم زندگی ارزش اینو نداره ک بخوایم سخت بگیریمش سعی کن با خودشون خوش بگذرونی بخدا حالت بهتر میشه من یه داداش پایه دارم توام با یکیشون اوکی شو
[QUOTE=198731644]ببین عزیزم تو اینترنت سرچ کن از این مشاور های آنلاین کمک بگیر ولی با مامانت یکم مهربونتر تا کنی اونم ...[/QUOTEشوهرم فوق العاده بی احساس بود اصلا کاری ب کارم نداشت من دیوونه میشدم اصلا محبت نمیکردبهم همش بیرون بیرون بوددور دوستاش بهم اهمیتونمیدادخانوادشم زیاددخالت میکردن.