2777
2789
ازبس کتاب خوندم رمان خوندم تواینستا چرخیدم حالم بدشده😔هیچ سرگرمی ندارم خانوادم خیلی طرز فکرشون قدیم ...

عزیزم شغل نداری .. یا برای خودت یه کار اینترنتی درست کن مثل فروش لوازم آرایشی و اینا کاشت ناخن ام یادبگیری خیلی خوبه وسایل زیادی ام نداره هم سرگرمیه هم منبع درآمد یا میتونی یکی از نمایندگی های شرکت پنبه ریز و بگیری محصولات لدورا منظورمه خیلی خوبه این کارا مکان خاصی ام نمیخواد همش تو خونه هستش

همش حوصلم سرمیره نمیدونم چکارکنم میشینم به چیزا الکی فکرمیکنم مرض اعصاب دارم میگیرم حتانمیزازن درسم ادامه بدم هرجا بخوام برم باخودشونم باهام باشن هرروز میریم بیرون ولی من دوس دارم بادوستام رفتوامدکنم یاباخواهرم برم بیرون حتااجازه نداریم تادم درحیاط بریم خیلی بریدممممم بخداااااااااااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شغل نداری .. یا برای خودت یه کار اینترنتی درست کن مثل فروش لوازم آرایشی و اینا کاشت ناخن ام یا ...

خیلی دوس دارم کارکنم ولی نمیزارن.تامیگم میخوام برم کلاس میگن که نه جامعه خرابه امنیت نیست نمیخواد مگه چی کم داری داری میخوری میپوشی اونادرک نمیکنن من دارم دیوونه میشم نیازدارم خودموسرگرم کنم 

نمیزارن خودم واسه خودم کوچیکترین تصمیم روبگیرم همش باید بحرف اوناباشم کاشکی خانواده هابخودشون بیان و بدونن بااین طرز فکر فقد دارن بچه هاشونو نابودمیکنن 

خیلی دوس دارم کارکنم ولی نمیزارن.تامیگم میخوام برم کلاس میگن که نه جامعه خرابه امنیت نیست نمیخواد مگ ...

عزیزدلم زندگی کوتاه تر از این حرفاست منم تو یه خانواده مستبد و سختگیر بزرگ شدم ولی تا حدودی آزادی خودمو داشتم الآنم ک ازدواج کردم شوهرم کپی بابامه 😂 زیاد آدم احساسی نیست ولی سختگیر هست یکم زندگی ارزش اینو نداره ک بخوایم سخت بگیریمش سعی کن با خودشون خوش بگذرونی بخدا حالت بهتر میشه من یه داداش پایه دارم توام با یکیشون اوکی شو 

عزیزدلم زندگی کوتاه تر از این حرفاست منم تو یه خانواده مستبد و سختگیر بزرگ شدم ولی تا حدودی آزادی خو ...

اگ ازپسرم دورنبودم اصلا سخت نمیگیرفتم ولی فکر کردن ب پسرم داغونم کرده  بابام اصلا کارنداره سختگیر نیست مشکل مامانم وداداشمه البته مامانم بخواداجازه بده هیچکی نمیتونه حرفیبزنه مامانم زندگیوواسم خیلی سخت کرده خیلی استرس میگیرم ازدست مامانم ازبس ک مسائل کوچیکو واسم بزرگ میکنه وحرف میزنه غرمیزنه دیروز کلامثل یه مرده ی متحرک بودم همش خواب بودم توخواب بدنم میلرزیدتوانایی نداشتم بلندشم خواب ک اصلا نمیتونم یخوابم روزمیخوابم شبا فقد گریه الان یساله همینطورم مشاوره هم حتانمیتونم برم 😭نای حرف زدن باکسی رو ندارم اصلا نمیدونم چی باید بگم 

اگ ازپسرم دورنبودم اصلا سخت نمیگیرفتم ولی فکر کردن ب پسرم داغونم کرده  بابام اصلا کارنداره سختگ ...

ببین عزیزم تو اینترنت سرچ کن از این مشاور های آنلاین کمک بگیر ولی با مامانت یکم مهربونتر تا کنی اونم باهات راه میاد ..میدونم سخته..

ببخشید چرا جدا شدی؟

[QUOTE=198731644]ببین عزیزم تو اینترنت سرچ کن از این مشاور های آنلاین کمک بگیر ولی با مامانت یکم مهربونتر تا کنی اونم ...[/QUOTEشوهرم فوق العاده بی احساس بود اصلا کاری ب کارم نداشت من دیوونه میشدم اصلا محبت نمیکردبهم همش بیرون بیرون بوددور دوستاش بهم اهمیتونمیدادخانوادشم زیاددخالت میکردن.

بامنی خواهر؟

اره گلم. خونت جدا باشه میتونی بری سرکار همونطوری زندگی کنی ک میخوای البته سختیای خودشم داره اولیشم اینه برای مجرد خونه کم پیدا میشه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
اره گلم. خونت جدا باشه میتونی بری سرکار همونطوری زندگی کنی ک میخوای البته سختیای خودشم داره اولیشم ا ...

اصلا نمیشه.تحت هرشرایطی نمیپذیرن ک خونم جداباشه