2777
2789

منم همینطور 

شوهرم فعلا بیکاره تواین‌وضعیت اقتصادی😑😣😣 دعاکنید مغازه با قیمت مناسب پیدا بشه دوماهه ک بیکارع

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ازدواج هم داشتی نمیزارن بری بیرون 🤦🏼‍♀️

اره والاخواستگاردارم ولی خیلی میترسم ازازدواج دوباره .میترسم شوهرم فوق العاده ادم بی ذوق وبی احساسی بود اصلا محبتونمیکرد بهم انگارزنش نبودم کاری ب کارم نداشت 

این روزا واسه همه سخته ایشالله هرچی زودتر شرایطتون عالی بشه اینقد پولدار که آرزوهاتون خاطره شن

بله همینطور اما ادم بیکار باشه سختتر هم میشه 

قربونت ممنونم عزیزم از دعای خیرت 😍😘😘

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
بله همینطور اما ادم بیکار باشه سختتر هم میشه  قربونت ممنونم عزیزم از دعای خیرت 😍😘😘

فداتشم عزیزم این روزا وضع همه خرابه البته هرکس یجوری ایشالله مشکل شمام هرچی زودتر حل میشه عزیزم اصلا غصه نخور روزای قشنگ ام میاد🙂

ازبس کتاب خوندم رمان خوندم تواینستا چرخیدم حالم بدشده😔هیچ سرگرمی ندارم خانوادم خیلی طرز فکرشون قدیمیه خواهرم ۳۰ سالشه ب اونم خیلی گیرمیدن.اصلا اجتماعی نیستم نمیتونم توجمع باشم همیشه افسردم واروم ساکت زودگریم میگیره