2821
2789
میلیاردیه دیگه برای زندگی خونه و وسیله و فلان ...

عزیزم چه امضای خوبی داری، با همه حرفات موافقم الا اونجا که هر چی صفت خوبه ربط دادی به مذهبی بودن، من اصلا مذهبی نیستم و به مذهب معتقد نیستم ولی همه این صفات و دارم، تو همین یکی دو روزه چقد اینجا گفتم بابا مردم قضاوت نکنین ولی به عینه دیدم اکثر مذهبیا هر چی از دهنشون دراومد گفتن چه بمن چه به کسایی که گفتم قضاوتشون  نکنیم، انسان بودن لزوما به معنی مذهبی بودن نیست.انسانیت از هر دین دیگه برتره، لااقل آدمای مذهبی این سایت اینو ثابت کردن.

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدون وکیلم میشه؟

بله 

این برای مقطع ارشد و دکترا هستش و موقعی که داشتم اینو می‌نوشتم ندیدم که نوشتید برای دبیرستان 

برای دبیرستان به ایتالیا و آلمان فکر کنید بهتره چون اینا میتونن پله ای باشن برای آمریکا و کانادا 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

عزیزم چه امضای خوبی داری، با همه حرفات موافقم الا اونجا که هر چی صفت خوبه ربط دادی به مذهبی بودن، من ...

عزیز دلم من نگفتم این صفت مختص مذهبیاست گفتم اگر دم از مذهبی بودن میزنید منظورم این بود بهتره برم اصلاحش کنم من خودم تقریبا مذهبیم اما از دست این ادا مذهبیا خیلی دلم شکسته به نظرت چی بنویسم که به خوبا کلا بر نخوره ؟!

عزیز دلم من نگفتم این صفت مختص مذهبیاست گفتم اگر دم از مذهبی بودن میزنید منظورم این بود بهتره برم اص ...

اصلاحش کن به هر حال...من خودم قبلا آدم مذهبی بودم کلی رساله و نوار داشتم، یجا خوندم از آیت الله بهجت پرسیده بودن بمون یاد بدین که چیکار کنیم خدا ازمون راضی باشه ؟ گفته بود تا حالا هر چی یاد گرفتی همون و تو زندگیت بکار ببر...این آدما اگه می خواستن یاد بگیرن به حرف خدا و بقیه علمای دین گوش میدادن،وقتی نخوان هم به هیچ حرفی گوش نمیدن

عزیز دلم من نگفتم این صفت مختص مذهبیاست گفتم اگر دم از مذهبی بودن میزنید منظورم این بود بهتره برم اص ...

اونجا که نوشتی اینا نشانه های مذهبی بودنه رو بنویس یه آدم مذهبی اینجور رفتار میکنه

اصلاحش کن به هر حال...من خودم قبلا آدم مذهبی بودم کلی رساله و نوار داشتم، یجا خوندم از آیت الله بهجت ...

موافقم بنظرم اگر حق الناس گردنت نبود خوبی مخصوصا شکستن دل ... اصلاحش کردم

یعنی الان مذهبی نیستی نظرت عوض شده چجوری شده ؟

موافقم بنظرم اگر حق الناس گردنت نبود خوبی مخصوصا شکستن دل ... اصلاحش کردم یعنی الان مذهبی نیستی نظر ...

دقیقا همینطوره که میگی 

نه دیگه مذهبی نیستم سه چهار ساله کامل گذاشتمش کنار، ولی مذهب و آموزه های دینی چیزای خوب زیاد داره اونا رو تو خودم تقویت کردم و همون جمله معروف انسانیت بهترین دینه رو ترجیح دادم