2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین،پولو ول کن.تحصیلی رم نمیشه جور کرد با بورسیه حالا چه برسه به از طریق سرمایه گذاری. لاتاری شرکت کن بنظرم اگه خیلی بد میخوایش.ولی کشورای دیگه بجز آمریکا خیلی صلاح ترن تو این وضهیت.

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower

تحصیلی ۸۰۰ میلیون 

این در صورتی هستش که زبان رو بصورت سلف استادی بخونی

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

آمریکا  دبی اینا خیلی پول میخواد کم هزینه میخوای استانبول

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
ببین،پولو ول کن.تحصیلی رم نمیشه جور کرد با بورسیه حالا چه برسه به از طریق سرمایه گذاری. لاتاری شرکت ...

اخه به سنی نرسیدم که لاتاری شرکت کنم واسه تحصیل تو دبیرستان میخوام برم

هر پولی ببری کمه

چون حساب کن اوتها درآمد نرمالشون به پول ما هر نفر ماهی ۱۵۰ میلیونه

و این با خرجشون تناسب داره

پس ببین چقدر باید ببری که بتونی اونجا یه زندگی نرمال بسازی

تحصیلی ۸۰۰ میلیون  این در صورتی هستش که زبان رو بصورت سلف استادی بخونی

این در خوشبینانه ترین حالته که کارتو دست وکلای مهاجرتی نسپری مثل نوشتن انگیزه نامه و.. 

همچنین اپلیکیشن فی هم حساب نکردم در اینجا چون گفته بودی کف قیمت

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مادرشوهر

sm73 | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز