2777
2789
عنوان

حس شیشمی داریمممم؟؟؟؟ واقعیا بیان:)

704 بازدید | 179 پست

براتون دعای خیر میکنم 

شخصیت کسی که دوسش دارم؟

دوسم داره؟

چه زمانی بهم اعتراف میکنه؟

تا کنکور ندادم جلوش ظاهر نشم؟

بهم میرسیم؟ چه زمانی؟

۱۷ ساله هستم:)

لباست زرده😂🤘

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم بگه کی جدا میشم؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..

واقعا توروخدا بگین آینده من چی میشه 😔😔😔

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

ی زمانی ب این عشق الانت میخندی😚🌹

هم عمل میکنید ، هم آرایش میکنید ، هم با اسنپ چت عکس میگیرید؟ چقد زشتید مگه لنتیا😃👊بنده یک عدد تعلیقی هسدم، ۵ بار لغوکاربری کردم فک نکنید تازه واردم😛احتمالا بیشترتون منو میشناسید😌🌼  بوس به کلتون🤍
حاجی برگامممم شلوارم ی طیف زرد داره

😂😂😂🤘بله دیگه

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

اون خودشم هنوز تکلیف خودش نمی دونه 

برای دوست داشتن و دل بستن خیلی زود 

نه فکر خودت باش کنکور واجب تره 

خیلی زود می فهمی

نه چون داری احساسی تصمیم می گیری 

مشخص نمی کنه  بعید میدونم

سلام فقط در حد حس میگم و چرا و چطور رو خواهش دادم سوال نکنید اول اینکه اون کسی رو که دوست دارید اون میدونه ولی به رو نمیاره ولی هنوز به اون صورت دوستتون نداره دوم اینکه رسیدنتون بهم ممکن نیست سوم اینکه اعتراف ایشون بین ۳ تا ۶ ماه میرسه البته اون موقع اعتراضشان براتون فایده ای نداره البته دلیل فایده نداشتن اعتراضشان رو نمیدونم .امیدوارم موفق باشید