قربونت عزیزم امیدت ب خدا باشه انشاالله ناامید نمیشی..چقدره اقدامی
اقدام نیستم شوهرم بچه نمیخواد بچه دوس نداره اما من بچه دوس دارم ، شوهرم مشکل هم داره اما براش مهم نیست چون بچه دوس نداره دکتر هم نمیره .... همش میگم خدایا ناخواسته بشه اما نمیشه ... یک سال و نیمه عروسی کردم اما همسرم بچه دوس نداره .... بزرگترین آرزومه بچه سالمی نصیبم بشه مهرش بیوفته به دل شوهرم ... آرزومه شوهر منم شبیه مردهای دیگه بچه ش رو دوست داشته باشه ...
اره دقیقا ماهم همینطور بودیم تازه من جوریه شرایطم ک زایمان زودرس دارم و از شش ماهگی بچمو ب زور دارو ...
وااای پس خیلی سخته ....خدا حفظش کرده وحفظش کنه براتون....خیلی پول میخواد به شوهرت بگو همسن تا دنیا بیاد ۳۰ تومنی باید خرج کنین
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
اقدام نیستم شوهرم بچه نمیخواد بچه دوس نداره اما من بچه دوس دارم ، شوهرم مشکل هم داره اما براش مهم نی ...
اخی دیر نشده که اشکالی نداره اولش مردا همینطورن بعد کم کم هوس یچه میکنند بعضی هاشونم ک بچه دوست نیستند ولی ی دونه رو میخان اخر..به مامانش بگو بهش بگه راضیش کنه انشاالله ب ارزوت میرسی عزیزم الان تا میتونی عشق کن واقعا بهد دیگه نمیتونی من خودم پشیمونم چرا انقدر زود بچه دار شدم ولی بازم خداروشکر میکنم
ممنون عزیزم انشاالله...اره بخدا با این حال من اگه بیشترم نخاد
توکل برخدا
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍