2777
2789
عنوان

قشنگ شدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 55 پست
ممنون عزیزم انشاالله..چشم حتمااا فعلا ک اقدام نکردیم هنوز به بارداری ولی شوهرم گیر داده بچه میخاد&nb ...

چشمت بی بلا...توکل برخدا هرچی خیره براتون پیش بیاد انشاءالله....اما خرج ومخارج دکتر وآز وسونو وبیمارستان بعدم که پوشک وشیرخشک وبازم تو هرمرحله دکتر اینا فقط خیلی گرونه وسخته....خیلی خیلی پول میخواد 

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

خانمایی ک گفتید سوره یوسف تاثیر داره الان من ک دارم میرم تو ۸ماهگی بخونم تاثیر میزاره یا ن باید ماههای اول باشه🥺

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمایی ک گفتید سوره یوسف تاثیر داره الان من ک دارم میرم تو ۸ماهگی بخونم تاثیر میزاره یا ن باید ماهه ...

من شنیدم تا آخر ماه چهارم ...اما عب نداره تو بخون رو سیب قرمز بخون انشاءالله تاثیر میزاره...خدا فرج خیر بده بهتون

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
دعا کنین خدا به منم بچه سالمی بده منم خیلی برنامه ها دارم ... دعا کنین خدا منو هم زودتر لایق مادرشدن ...

الهی آمین....خدا دامنتون بزودی سبز کنه یه بچه ی سالم وباهوش نصیبتون کنه بحق این ماه عزیز

[QUOTE=198714752]چشمت بی بلا...توکل برخدا هرچی خیره براتون پیش بیاد انشاءالله....اما خرج ومخارج دکتر وآز وسونو 

قربونت عزیزم..اره واقعا خیلییی سخته ما تازه ی نفسی داریم میکشیم از شیر خشک و پوشک راحت شدیم حالا دوباره میدونمم دوباره شیر خشکی میشه بچمون وای هر چی بهش میگم الان زوده میگ نه خودمم بدنم جون نداره اصلا حوصله حاملگی ندارم انقدر که حالم بد میشه همش بیمارستانم

یه همسایه داریم دخترش پارسال بچش به دنیااومدبخداخودش پوستش تیره ست قیافه ی خیلی معمولی داره امابچه ا ...

مثل پسر من....خب به نسل کشیده

عزیزم انشاالله خدا ی کاکل زری سالم بهت میده 

انشاءالله عزیزم ... ممنونم ازتون ... دعام کنین ... هربار فقط خواب میبینم راجب بچه هربار میگم شاید این تعبیر بشه بچه دار بشم اما باز پریود میشم و بچه دار نمیشم ... من دوس دارم توجوونیم بچه دار بشم نه وقتی که پیر شدم کاش کسی درک میکرد .... من الان همه همکلاسی هام بچه دارن حتی بچه مدرسه ای دارن ... اما من نه 

[QUOTE=198714752]چشمت بی بلا...توکل برخدا هرچی خیره براتون پیش بیاد انشاءالله....اما خرج ومخارج دکتر ...

اگه شرایطشو نداری بیخیال شو ...بگو همین رو به یه جایی برسونیم تو این شرایط اقتصاد شاهکار کردیم ....ما که دیگه بچه دار نمیخواییم بشیم همین یدونه برامون کافیه...هر شش روز یه بسته ی بزرگ مولفیکس میخریم ...هر سه روز یه قوطی شیرخشک ...با اینکه الان در روز دو وعده غذا وفرنی میدم بهش...

من خودم سفیدم همسرم سبزه سیر...یعنی امیدی هست؟!؟!    

😄😄😄😄انشاءالله 

به خودت میره وگرنه مخلوط بشه میشه گندمی

انشاءالله عزیزم ... ممنونم ازتون ... دعام کنین ... هربار فقط خواب میبینم راجب بچه هربار میگم شاید ای ...

قربونت عزیزم امیدت ب خدا باشه انشاالله ناامید نمیشی..چقدره اقدامی

انشاءالله ... ممنون از دعای قشنگتون ... کاش خدا به حرمت دل پاکتون نگاهی به منم کنه 

انشاءالله...سوره قدر رو بخون وشفیع قرار بده بعد حاجتو بخواه از خدا