2777
2789
عنوان

تست کرونا

407 بازدید | 30 پست

بچها من قبلا یک بار کرونا گرفتم الان برای واکسن برکت داوطلب شدم دز اولش رو هم زدم. جمعه هفته پیش کسی رو دیدم که امروز تست کروناش مثبت شده من فردا قراره برم دز دوم واکسن رو بزنم قبلش هم ازم تست pcr میگیرن ممکنه تست منم مثبت بشه؟ کسی تجربه‌ای داشته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اون هایی که هر دو دوز واکسن های خارجی رو زدن هم ممکنه دوباره جواب تست کرونا ی مثبت داشته باشن. واکسن پیشگیری صد در صد که نداره. فقط اگه بگیری، حاد نمیشه و علائمش خیلی خیلی تخفیف پیدا میکنه

حتی اون هایی که هر دو دوز واکسن های خارجی رو زدن هم ممکنه دوباره جواب تست کرونا ی مثبت داشته باش ...

بله فقط مشکلم اینه باید برای آزمایش و واکسن برم مرکز استان و اگه تستم مثبت بشه یه بار دیگه باید برم😣 وگرنه هیچ علائمی ندارم

طوری نیست که الان که گرفته سبک گرفته مثل یه سرماخوردگی

آخه اگه تستم مثبت بشه دز دوم رو بهم نمیزنند بزای تزریق هم باید برم یه شهر دیگه سختمه دوبار برم☹️ گفتم شاید چون علائمی ندارم نگرفته باشم☹️

آخه اگه تستم مثبت بشه دز دوم رو بهم نمیزنند بزای تزریق هم باید برم یه شهر دیگه سختمه دوبار برم☹️ گفت ...

احتمالش که خیلی زیاده نگرفته باشی. اونجا که رفتی حتما بگو اینو خدای نکرده ویروس تو تنت باشه تستت منفی کاذب باشه واکسن بزنی خیلی حالت بد میشه