2777
2789
عنوان

تست کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه علایم سرماخوردگی داری بله کرونا گرفتی چون این فصل اصلا سرماخوردگی نداریم و ویروس هندی علایمش دقی ...

بله همه علایم سرما رو داریم اول همسرم مبتلاشد الان هم من وخانواده داداشم که باهم درارتباط بودیم امشب هم بابام میگفت حس سرماخوردگی دارم 

گلودرد وابریزش وسردرد البته من معده درد هم دارم داداش وبرادرزادم تب هم دارن

الهی وربی من لی غیرک
همتون کرونا گرفتید

بله خودم تقریبا مطمئنم ولی تست ندادیم

چون یه باردیگه گرفتیم اصلا به اون شدت قبل نیست ولی خو خیلی علایمش آشناس

فقط نگران پدرم هستم چون بینارهستن ودارو قوی میخورن سیستم ایمنیش یه خورده ضعیفه دعاش کنین ممنون میشم

الهی وربی من لی غیرک
بله خودم تقریبا مطمئنم ولی تست ندادیم چون یه باردیگه گرفتیم اصلا به اون شدت قبل نیست ولی خو خیلی عل ...

عزیزم اگه برید دکتر بهتون قرص فاویپیراویر بده الان که اولشه بخورید وارد فاز بعدی بیماری نمیشید. تو ۵ روز اول بیماریتون حتما حتما برید دکتر. این قرص برای ۵ روز اول بیماری واقعا خیلی جلوی تکثیر ویروسو میگیره

عزیزم اگه برید دکتر بهتون قرص فاویپیراویر بده الان که اولشه بخورید وارد فاز بعدی بیماری نمیشید. تو ۵ ...

همسرم که دقیقا از شنبه هفته قبل اینطور شده تازه سرکار هم میرفت😫من احتمالا بیشتر ازپنج روزه که درگیر هستم چندروزسردردومعده دردداشتم ولی امروزگلودرد وعلایمم بیشترازهرروز بود این مدت با خیلیا ارتباط داشتیم خداکنه مدیون کسی نشیم ارتباطات هم تقریبا زورکی بودن نه اینکه ما جایی بریم خودشون به زورن اومدن حتی بعضیا با اینکه هشداردادیم سرماخوردیم بازم کارداشتن اومدن😭😭😭

الهی وربی من لی غیرک
همسرم که دقیقا از شنبه هفته قبل اینطور شده تازه سرکار هم میرفت😫من احتمالا بیشتر ازپنج روزه که درگیر ...

اوه اوه یه ملتو به باد دادید😂😂😂 متاسفانه مشکل کرونا همینه دیگه خاموشه. تا میای بفهمی کرونا داری یه ۲۰ نفرو درگیر کردی. حالا پدرتو ببر دکتر حتما

اوه اوه یه ملتو به باد دادید😂😂😂 متاسفانه مشکل کرونا همینه دیگه خاموشه. تا میای بفهمی کرونا داری ی ...

آره فردا حتما میگم‌که دکتر بره

ان شاءالله بلا از همه مردم دورباشه

توکل برخدا

الهی وربی من لی غیرک
اوه اوه یه ملتو به باد دادید😂😂😂 متاسفانه مشکل کرونا همینه دیگه خاموشه. تا میای بفهمی کرونا داری ی ...

بابا خداشاهده براما از خاموش گذشته طبقه بالا بابام اینا میشینیم هرچی میگم مریضیم پایین نمیایم خودشون میان بالا میگن دلمون گرفته خداشاهده امروز دوباراومدن براشون چایی ریختم حالا بیچاره داداشمیه هفتس نمیاد نکنه ناقل باشه 😫

الهی وربی من لی غیرک