بچها من قبلا یک بار کرونا گرفتم الان برای واکسن برکت داوطلب شدم دز اولش رو هم زدم. جمعه هفته پیش کسی رو دیدم که امروز تست کروناش مثبت شده من فردا قراره برم دز دوم واکسن رو بزنم قبلش هم ازم تست pcr میگیرن ممکنه تست منم مثبت بشه؟ کسی تجربهای داشته؟
بله خودم تقریبا مطمئنم ولی تست ندادیم چون یه باردیگه گرفتیم اصلا به اون شدت قبل نیست ولی خو خیلی عل ...
عزیزم اگه برید دکتر بهتون قرص فاویپیراویر بده الان که اولشه بخورید وارد فاز بعدی بیماری نمیشید. تو ۵ روز اول بیماریتون حتما حتما برید دکتر. این قرص برای ۵ روز اول بیماری واقعا خیلی جلوی تکثیر ویروسو میگیره
عزیزم اگه برید دکتر بهتون قرص فاویپیراویر بده الان که اولشه بخورید وارد فاز بعدی بیماری نمیشید. تو ۵ ...
همسرم که دقیقا از شنبه هفته قبل اینطور شده تازه سرکار هم میرفت😫من احتمالا بیشتر ازپنج روزه که درگیر هستم چندروزسردردومعده دردداشتم ولی امروزگلودرد وعلایمم بیشترازهرروز بود این مدت با خیلیا ارتباط داشتیم خداکنه مدیون کسی نشیم ارتباطات هم تقریبا زورکی بودن نه اینکه ما جایی بریم خودشون به زورن اومدن حتی بعضیا با اینکه هشداردادیم سرماخوردیم بازم کارداشتن اومدن😭😭😭