2777
2789
عنوان

کهیر میزنم

423 بازدید | 15 پست

سلام 

من یکی دو هفته قبل کنکور شروع کردم کهیر زدن هرروز میزدم بعد رفتم دکتر امپول بتامتازون ضدحساسیت زدم خوب که نشدم هیچ رسیدم خونه بدتر شدم بزرگتر شدن باز رفتم دکتر شربت و قرص بهم داد استفاده میکنم ولی بازم میزنم بخدا نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنید خیلی اذیتم

هيچى لازم نيست

به خاطر استرسه

استرس تموم شه خودش تموم ميشه

هى الكى دستكاريش نكن بدتر ميشه

با آب خنك بشور هر وقت اديت شدى

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه الان کنکورمو دادم هنوزم میزنم 😭😭😭

صبر كن خوب ميشه

من نزديك مراسم عروسيم اينجورى شدم

آزمايشى يعنى نبود كه نداده باشم ها

ولى نه علتش معلوم شد و نه درمانى داشت

خودش به مرور خوب شد

صبر كن خوب ميشه من نزديك مراسم عروسيم اينجورى شدم آزمايشى يعنى نبود كه نداده باشم ها ولى نه علتش& ...

اوه چه بدموقع هم زده بودی ولی واقعا چقد اذیت میکنه

دارو هم استفاده کردی؟چجوری خوب شد اصلا

اوه چه بدموقع هم زده بودی ولی واقعا چقد اذیت میکنه دارو هم استفاده کردی؟چجوری خوب شد اصلا

نه، هيچ دارويى استفاده نكردم

شبها خيلى بد بود و اذيت مى كرد

ولى خودش خوب شد

صبر كن خوب ميشه من نزديك مراسم عروسيم اينجورى شدم آزمايشى يعنى نبود كه نداده باشم ها ولى نه علتش& ...

عزیزمم منم ی خواستگار دارم مامانشینا قراره بیان هی این دست اون دست کردم که خوب بشم اونا فکر میکنن دارم سر میدونمشون با این وضع نمیخوام جلوشون دربیام چکار کنم واقعا نمیدونم 😢😭

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
عزیزمم منم ی خواستگار دارم مامانشینا قراره بیان هی این دست اون دست کردم که خوب بشم اونا فکر میکنن دا ...

براى من كه تا استرسم خوب نشد، اون هم هيچ جوره خوب نشد

براى تو با سيتريزين و دگزامتازون بهتر نميشه؟

براى من كه تا استرسم خوب نشد، اون هم هيچ جوره خوب نشد براى تو با سيتريزين و دگزامتازون بهتر نميشه؟

نه عزززیزم اصلا اثر نداره قرصا 😥پس شما با دست و صورت کهیری چجوری مراسم گرفتی؟

نه عزززیزم اصلا اثر نداره قرصا 😥پس شما با دست و صورت کهیری چجوری مراسم گرفتی؟

من صورتم نميزد

دست و تنم هم هى ميزد و خوب ميشد

شبها خيلى بد بود و زياد ميشد

ولى روز عروسى كهير نزد خدا رو شكر

من صورتم نميزد دست و تنم هم هى ميزد و خوب ميشد شبها خيلى بد بود و زياد ميشد ولى روز عروسى كهير نز ...

من رو صورتمم میزنه خسته شدم واقعا😥موندم دیگه چه مریضی مسخره و اعصاب خورد کنیه،شما چجوری خوب شدیر؟

من رو صورتمم میزنه خسته شدم واقعا😥موندم دیگه چه مریضی مسخره و اعصاب خورد کنیه،شما چجوری خوب شدیر؟

برو دکتر عزیزم متخصص مراجعه کن فعلا من نتونستم به متخصص مراجعه کنم بنظرم یکم سرتو مشغول کن الان امروز سرمو مشغول کردم فعلا کهیر نزدم فکر کنم همش بخاطر استرس

برو دکتر عزیزم متخصص مراجعه کن فعلا من نتونستم به متخصص مراجعه کنم بنظرم یکم سرتو مشغول کن الان امرو ...

رفتم دکتر همین قرصا رو داده،راست میگید روزهایی که خیلی سرم شلوغه زیاد کهیر نمیزنم ولی روز جمعه که خونم کهیر میزنم چون همش مرکز توجهم 

خودش خوب شد

ببين من آزمايش ادرار بيست و چهارساعته دادم، آزمايش كبد دادم… خيلى چيزها كه الان يادم نيست و همه چى اوكى بود…

ولى باز كهير ميزدم

هر كى بهم مى گفت من هم شدم و عصبيه، باورم نميشد از بس كه خارش و اذيت داشتم… فكر مى كردم اعصاب فوقش باعث سردرد و معده درد ميشه اما وقتى فشارهاى عصبى عروسى تموم شد، اون هم تموم شد…

من اينقدر حالم بد بود مادرشوهرم اينا فهميده بودند و  چند تا دكتر رو با مادرشوهرم رفتم 🤦‍♀️

خودش خوب شد ببين من آزمايش ادرار بيست و چهارساعته دادم، آزمايش كبد دادم… خيلى چيزها كه الان يادم ني ...

خدا رو شکر که خوب شدید دعا کنید منم زود خوب بشم