2777
2789
عنوان

گند زدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 49 پست
مامان منم میگه میخاد یه بچه بزاره و ولت کنه الان دو روزه از مسافرت اومدیم زنگی نزد من یبار زنگش زدم ...

چی بگم والا بعضی مردا اگه باهاشون سرسنگین باشی میان التماستومیکنن بعضیام ازخداشونه زن باهاشون ارتباط نداشته باشه هرکاری دلشون خواست بکنن اگه امکانش هست بامادرش درمیون بزاریا به مادرت بگو با مادرش صحبت کنه 

نکن ۴ روز دیگ با بچه میخوای چیکار کنی وقتی دلت به زندگی نیس میتونی از بچتم دل بکنی نمیتونی دیگ مجبور ...

هیچ کار خدا بی حکمت نیست شما هم باید دخترتو یه جوری خودساخته وقوی تربیت کنی و باربیاری که جلوصدتا مرد محکم وایسه وحرفشو به کرسی بشونه تمام وقت و انرژیتو بزار روی تربیتش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ کار خدا بی حکمت نیست شما هم باید دخترتو یه جوری خودساخته وقوی تربیت کنی و باربیاری که جلوصدتا مر ...

میخوام از خدا خواستم کمکم کنه 

اگ بذارن 

دوست ندارم دخترم مثل من باشه ضعیف باشه ولی ادای قوی بودن رو در بیاره 

دعا کن واسم کسی تو تربیت بچم دخالت نکنه کسی به منو بچم کاری نداشته باشه دعا کن واسم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
نکن ۴ روز دیگ با بچه میخوای چیکار کنی وقتی دلت به زندگی نیس میتونی از بچتم دل بکنی نمیتونی دیگ مجبور ...

الهی عزیزم خدا بهت صبر بده حتما راه حلی داره پیش روانشناس اقدام کن من خودمم هی میگم درست میشه مقصر خودش نیست اطرافیانش از خودش به طور مستقیم چیزی ندیدم به جز تماس تا به الان خودش اوند آشتی کرد رفتیم مسافرت خوب بود ولی بعدش خونوادش به خاطر من باهاش قهر کردن اونم رفته سر کارش اخه اینا دیدم دارم ادامه میدم کاش اگه خودش مشکلی داشت رسوا میشد که نمیشه من بیشتر مادرش و اطرافیانش باعث شدن 

چی بگم والا بعضی مردا اگه باهاشون سرسنگین باشی میان التماستومیکنن بعضیام ازخداشونه زن باهاشون ارتباط ...

من با مادرش قهرم با تمام خانوادش ۴۰ روز ارتباط ندارم شوهرم خودش اومد واسه آشتی منم زندگیم دوس داشتم رفتم ولی اینجور شد