2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی خورده.ازدوستمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 51 پست
والاه با کمترین مقدار از حرمت واسه خودت نبایدم دلت بخواد بری  خیلییییییی خانومی و لارجی به خرج ...

اها شوهرم بزارم بره اونا جفت شوهر من تک

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اها شوهرم بزارم بره اونا جفت شوهر من تک

بابا تو دوست نداری بری چون تو واسه خودت ارزش قائلی ،شوهرت تصمیم با خودشه ، دوست داره بره خب بره ، از شما مایه نباید بذاره 

در ثانی اگه بعد نرفتنت بلند نشدن مثل آدم تماس بگیرن باهات و نیان، دیگه مطمئن باش شوهرتم میفهمه و قشنگ و واسه همیشه پروندشون بسته میشه ! اینا رو که اسمشون‌‌و‌ نمیشه  گذاشت  دوست 

فقط یه طرفه دوستی حالیشونه 😆😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا تو دوست نداری بری چون تو واسه خودت ارزش قائلی ،شوهرت تصمیم با خودشه ، دوست داره بره خب بره ، از ...

قراربود رفتنی پارک بیان زحمت بکشن یه یساعتیم اینجا که مثلابشه دیدن بچه

و شوهرم چون گقت ازسرکاردیر میاد اونام گفتن پس یسره میریم بیرون دیگه نمیمونیم خونتون

شوهرم یه خنگه 

ربونش برا من و خونوادم دومتره برادیگران هیچی

چندوقت پیش عینک براش اشتباه درست کردن نگف چیژی فقط الکی گف خوب نمیبینم

ولی من بهشون اعتراض کردم

شوهرم صدلشودرنیاورد درصورتیکه دکتردیگه گف هر چشمشو دونمره زیادداده

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
قراربود رفتنی پارک بیان زحمت بکشن یه یساعتیم اینجا که مثلابشه دیدن بچه و شوهرم چون گقت ازسرکاردیر م ...

نمونه بارز یه مرد ایرانی که بعلاوه مشکل  ایرانی بودنش ، مهر طلب هم هست ‌‌ولی نسبت به خا‌نواده شما که حتما بنده خداها مثل خیلی خانواده دخترا، دست پایین رو‌میگیرن که دخترشون ارامش داشته باشه ، زبون دراز و وقیح میشه ( خودم یه نمونه اصل اصلشو دارم )

راهی نیست جز مدارا ولی به هیچ عنوان کاری نکن که بهت زور بیاد ، چون از تو کم کم خورده میشی ، حال نمیکنی ابدا نرو و نخواه که بیان

تو این دور و زمونه کسی وقت سر زدن به یه زن زائو و نورسیدش رو نداره ، غلط اضافی میکنه وقت برای سالگرد گرفتن داره … با نرفتن و بی محلی نشون بده خر خودشونن 😘😘😘

قراربود رفتنی پارک بیان زحمت بکشن یه یساعتیم اینجا که مثلابشه دیدن بچه و شوهرم چون گقت ازسرکاردیر م ...

تازه شرط میبندم که اگه زنه بهت زنگ نزده و این توضیحات که ما میخواستیم بیاییم و شوهرت چون دیر میاد از سر کار پس جور نمیشه و ببخشید ، شک نکن که شوهرت از خودش گفته و تمام …

من موهامو تو آسیاب همچین آدمی سفید کردم ، خودشون میدونن کار طرف اشتباهه ولی با ماس مالی میخوان کار خودشونو پیش ببرن ولی من که نذاشتم و نمیذارم و الان جوری شده که دوستاش بفهمن من جایی میخوام برم باهاشون کف و خون میکنن و میدونن تا احترام نبینم محالللللللللله احترام بذارم … سالها گذشت تا جریان کار دستشون اومد ، همونایی که به قول شما وقت واسه دید و بازدید نداشتن ، الان با جوابی که فقط به اس ام اساشون میدم ، اشک شوق دارن ، ..

نه که منت یا طاقچه بالا بذارم هرگزززز و برعکس برای آدمای با معرفت خاک زیر پا میشم ولی امان از روزی که بفهمم طرف منو … گیر آورده ، تا به عرعر نندازمش ، نگاهشون هم نمیکنم 

بالاخره منم اینجوریم دیگه ….😂😂

تازه شرط میبندم که اگه زنه بهت زنگ نزده و این توضیحات که ما میخواستیم بیاییم و شوهرت چون دیر میاد از ...

۰خیلی خوبی

منم محل نمیدم 

ولی یکی یه لبخند کوچیک بزنه من تا کمرخم میشم انقد گیجم یا نمدونم سادم والا

شوهرم همه حرفارو بادوسش زده

زنشم توواتساپ پیام داده بود حال احوال منم جواب دادم ولی دیگه ندیده

خیلی حرصی ام

چه بهونه بیارم نریم

دعاکن دعاکن فرداشوهرم کارش تا ۹ به بعد بکشه

اخ اگر بکشه به اون موقه دیگه تموم

نمیریم.

یا یکی بیاد خونمون.الهیییییی فقطم سرزده بیاد خدایاااااا

۰خیلی خوبی منم محل نمیدم  ولی یکی یه لبخند کوچیک بزنه من تا کمرخم میشم انقد گیجم یا نمدونم سا ...

اخ اخ که تمام این احتمالاتی که شما میدی و با توجه به شخصیت شوهر شما که فردا زودتر از همیشه هم خونس ، درصدش زیر دهه ، فقط راهش اینه که مثل یه زن ، بگی نمیام و تمام ، ببین اینی هم که جوابتو سین نکرده و … ، اینو فقط باید آبیاریش کنی چند بار تا بشینه سر جاش … ولی جوری نرو که نفهمن چون نیومدن ناراحتی ‌‌ نرفتی ، مثلا جایی برو خودت با بچه ، کاش از اول به شوهرت میگفتی تولد زنونه ای جایی دعوتی … الانم دیر نیست و با خوشی شوهرتو راهی کن که به گوششون برسونه که خودت برنامه داشتی …  

من که باشم این کارو میکنم 😊

اخ اخ که تمام این احتمالاتی که شما میدی و با توجه به شخصیت شوهر شما که فردا زودتر از همیشه هم خونس ، ...

به شوهرم قبلش گفتم کنسل کنه بگه میخایم بریم خونه داداشش لاله لال

نه شغل خودش نیش 

میره غروب سرشاختمون فامیلش خداکنه اونجابد قولی شه خی علاف شه کارش طل بکشه

ولی به قول شمااین شوهرمن ساعت دهم شده  یجورمیره

به شوهرم قبلش گفتم کنسل کنه بگه میخایم بریم خونه داداشش لاله لال نه شغل خودش نیش  میره غروب س ...

اره بابا ، این مردا کاری به دلشون باشه بالاخره انجامشون میدن ، 

تو هم اگه به خودت و بچه ت بی احترامی شده از طرف این به اصطلاح دوستان ( دو از جون ) و متاسفانه هم که شده ، به خاطر حرمت خودت و اینکه دست شوهرتم بیاد که واسه آینده هم حواسش جمع باشه در مقابل حتی فک و فامیل خودش که باید احترام بذارن تا ببینن ، ابدا نرو ، دندون رو جیگر بذار و نرو 

فقط حواست باشه دعوا و اوقات تلخی نکنی ها که اگه بخوای جر و بحث هم بکنی همون بهتره که بری …

پس دعوا و مشاجره : ممنوع 😊

اره بابا ، این مردا کاری به دلشون باشه بالاخره انجامشون میدن ،  تو هم اگه به خودت و بچه ت بی ا ...

چجوربگم@نمیرم وقتی دلایلو گفتم لازگفته میریممطمینا دعوامیشه بعدم قهر چپن عاقا بش برمیخوره که قول داده نرفته

میگم کادو  چه کنیم بیکاریم هی کادوبدیم گف فک کن دنک جوجمونو میپیم گفتم دنگ نخاستم حوجم نمیخام میشینم خونم

چجوربگم@نمیرم وقتی دلایلو گفتم لازگفته میریممطمینا دعوامیشه بعدم قهر چپن عاقا بش برمیخوره که قول داد ...

پس شما تا جاییکه تونستی گفتی و شنیدی و الان‌ دیگه میدونه که دوست نداری بری ، اگه بگی خودت برو عزیزم ، من سرم و کمرم درد میکنه چی ؟؟؟ شوهر من که با کله میرفت خوش‌ بختانه ، سر این موضوع نمیتونست زورم‌ کنه ‌میدونست که اختیار اون با خودشه و اختیار من با خودم 

فقط هر کاری میکنی بکن ولی دعوا و حتی جر و بحث ممنوع و‌حتی حرام ، حیف اون گل دستت نیست بخاطر. ۴ تا آدم دوزاری آرامشش خدشه دار شه ؟!؟؟ فوقش هم برو و هر بار که نگاهشون میکنی فکر کن ، گاو میبینی ، با نی نی ت خوش‌ باش و اگه هم امکانشو داری که خیلی بهتره بچه رو نبری 😊

پس شما تا جاییکه تونستی گفتی و شنیدی و الان‌ دیگه میدونه که دوست نداری بری ، اگه بگی خودت برو عزیزم ...

نه میکه الکی بهونه نیار بیا

دلم نمخاد خدایا یحور شه بی بحثو دعوانریم

نه میکه الکی بهونه نیار بیا دلم نمخاد خدایا یحور شه بی بحثو دعوانریم

اگه دیگه اونقدر بی منطقه که اسم این عکس العمل انسانی رو بهونه آوردن میذاره و دعواتون میشه که خب پس برو 

ولی خواهشا بچه رو که میتونی نبری که !!!؟؟؟؟ ای بابااااا 🙄

اگه دیگه اونقدر بی منطقه که اسم این عکس العمل انسانی رو بهونه آوردن میذاره و دعواتون میشه که خب ...

کجا بزارم یهو ۳ ۴ ساعت؟

کجا بزارم یهو ۳ ۴ ساعت؟

چند وقتشه ؟؟ اولا که ۳-۴ ساعت چیزی نیست و میخوابه ، بعدشم پیش مادری ، خواهری ، جاری ، هر جا جز اونجا که به خاطر نیاوردنشم تا لنگ صبح نشینه شوهرت 

خداییش دیگه این نهایت لطفیه که میتونی بکنی ،