2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی خورده.ازدوستمونه

278 بازدید | 51 پست

همسرم دوستی داشت که هم محلی بودنو ازبچگی باهم.ازدواجم کردن باهم دوست موندن.

مارو دعوت ردن خونشون.بعدازدواجمون ماهم اونارو دعوت کردیم دوسه بار که کنسل کردن منم بیخیال شدم گفتم ول کن 

بچشون دنیااومد رفتم دیدنش .

رفتوامدمونم به خونه سالی یبارشده ۴ ساله ازدواج کردم .مادوس داریم زودتربریم چون اوناسالی یبار میان ینی میگن وقتشون نمیشه ماهم نمیریم

حالا بچه دارشدم ۴ماهشه هنوزنیومدن.یسریم شد باهم رفتیم بیرون یکی دوساعت یه امام زاده

حالام مارو برا جمعه دعوت کردن پارک بریم سالگردشونه.میخاسن قبل رفتن بیان خونمون یساعت بشینن که دیدن بچمونم بشه ولی شوهرم گف ازکاردیرمیاد و گفتن پس بیخیال یبارکی میریم بیرون

من اصلا به دلم نیس برم

بخاطر این حرکتشون

من میگم من تولدشونو.. تبریک بچشونو رفتم اوناهی ماروخنگ فرض کردن.

نمیگم من رفتم اونم حتما بیان کادوبده.خدایی هرجارفتم کادو دادم دلی بوده ولی براایناواقعا حرصم گرفته سالی یبار رفتوامدداریم.شوهرم دوسشو بیرون میبینه

حالافردازورم میادکادوبدم بهشون براسالگردشون

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

به شوهرمم میگم عاره تو برااونا بدو فقط

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدر لحظاتتو بدون و انقدر سخت نگیر

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
قدر لحظاتتو بدون و انقدر سخت نگیر

عاخه هرچیه من برااوناروبرم؟

انقد سبکم

خب معلومه که نباید بری ! واااا ! اگه شوهرت حالیش میشه که توضیح بده که به نظر من نیست و‌جات باشم هیچی نمیگم و لحظه آخر میگم دور از جون بچه تب داره و نمیرم و خلاص 

عاخه هرچیه من برااوناروبرم؟ انقد سبکم

ربطی نداره

تو خیلی مهربون و گرمی، خسیس هم نیستی

رابطه ات با خانومش چطوره؟

خانومش اجتماعی هست؟

سرش خلوته؟

در کل چیز خیلی کم ببر ولی حس لذت بردن رو داشته باش 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
خب معلومه که نباید بری ! واااا ! اگه شوهرت حالیش میشه که توضیح بده که به نظر من نیست و‌جات باشم هیچی ...

میفمه تب ندارع

نمدونم اصلا دلم نمخادبرم 

بهشم گفتم کنسل کن بهونه بیار

بگومیریم خونه داداشم

الان چندشبه میخایم بریم خونه برادرشوهرم نمیشه

فرداخوب وقت بود

خب معلومه که نباید بری ! واااا ! اگه شوهرت حالیش میشه که توضیح بده که به نظر من نیست و‌جات باشم هیچی ...

چرا اینکارو کنه؟

بنظر من هیچ آدمی کامل نیس

اگر یه نفرو که فکر میکنی شوهرت باهاش راحته و صمیمیه و حس خوب میگیره ازش باید حفظ کرد

خانومش هم واسه سالی یکبار دیدن خب میشه تحمل کرد

ربطی نداره تو خیلی مهربون و گرمی، خسیس هم نیستی رابطه ات با خانومش چطوره؟ خانومش اجتماعی هست؟ سر ...

چیزی نمیبرم مثلا مهمونم.کادوچه غلطی کنم 

اجتماعی هس 

سرشم الکی شلوغه

شبوغ نیس بابا نمیدونم

بدقولن خیلی

خیلی کاراشونم رومخمه

اگه من بودم عمرا دیگه دعوتشون رو قبول نمیکردم اینطوری که شما میگی مثل اینکه دلشون نمیخواد بیان ...

اون مال سه سال پیش بود منم دیگه دعوت نگرفتم میگن چون با باباشونن وقت نمکنن هی باید به حرفش گوش بدنومهمونای اونارو پذیرایی کنن

میگن دوس دارن ماروببینن وقت نمشه

میفمه تب ندارع نمدونم اصلا دلم نمخادبرم  بهشم گفتم کنسل کن بهونه بیار بگومیریم خونه داداشم ...

والاه با کمترین مقدار از حرمت واسه خودت نبایدم دلت بخواد بری 

خیلییییییی خانومی و لارجی به خرج بدی میذاری شوهرت بره و تمام