یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻
اول فکر میکردم این دنیا بامن بد کرد اما کم کم فهمیدم من با این دنیا بد کردم چون دیگه باهاش کنار نیومدم و همیشه بهش بد میگفتم اما ذهن ما انسانها خیلی مهمه که درمورد این دنیا چی فکر میکنیم شاید این دنیا بخواد به روال ما بره اما،ما با کوچکترین اشتباه میزنیم همه چیو خراب میکنیم از کوچکترین عیب بزرگترین شو میسازیم ما باید واقع بین باشیم و با این دنیا کنار بیایم و هرچی که شد نباید بگیم تقصیر خداس😊))) من عادت دارم تاپیک قفل کنم هرکس کاریم داشت خصوصی در خدمتشم))
ببین گلم تو بیوگرافیش ترکی رو به انگلیسی نوشته سنه سویرم این جمله یعنی تورو دوستت دارم
اول فکر میکردم این دنیا بامن بد کرد اما کم کم فهمیدم من با این دنیا بد کردم چون دیگه باهاش کنار نیومدم و همیشه بهش بد میگفتم اما ذهن ما انسانها خیلی مهمه که درمورد این دنیا چی فکر میکنیم شاید این دنیا بخواد به روال ما بره اما،ما با کوچکترین اشتباه میزنیم همه چیو خراب میکنیم از کوچکترین عیب بزرگترین شو میسازیم ما باید واقع بین باشیم و با این دنیا کنار بیایم و هرچی که شد نباید بگیم تقصیر خداس😊))) من عادت دارم تاپیک قفل کنم هرکس کاریم داشت خصوصی در خدمتشم))