2777
2789
غصه نخور .خیلی مرد مطلقه زن مرده  و پسر سن بالا زیاد داریم .منم ۳۴ سالمه و دارم جدا میشم . برا ...

عزیزم ازدواج میکنی فقط هول نشو .خودتو خیلی سرگرم کن به شوهر فکر نکن . الان چهل ساله ها دارند ازدواج میکنند .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خدا روشکر . خیلی عصبی .بد دهن . مغرور . بچه ننه . خشن هست 

شانس ماس.مال من یه بارم قبلا عقد کرده بود گول خرفاش خوردم.کاش عکسمون میدیدی همه میگفتن این کجا تو کجا.بمیرم خیلی سخته 😔

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
سرکارت هم‌ به کسی نگو مطلقه ای . 

من که دیگه در حد تیم ملی برا خواستگارم تحقیق میکنم و دو سه ماه قبل عقد باهاش زندگی میکنم .قبلش هم طی میکنم هیچی بهش نمیدم .والا دیگه حوصله ندارم دوسالم خراب بشه بذار اگه خوب نیس از اول نشه .

سرکارت هم‌ به کسی نگو مطلقه ای . 

وقتی نامزد کردم گفتم بهشون بعد که بحثمون بود گفتم میخوایم جدا شیم.تا کفتم هزارتا تهمت بم زدن اخرم منو به یمی نسبت دادن مجبور شدم استعفا بدم.مادرم همش نفرین میکنه نامزدم

من که دیگه در حد تیم ملی برا خواستگارم تحقیق میکنم و دو سه ماه قبل عقد باهاش زندگی میکنم .قبلش هم طی ...

ببین از من به تو نصیحت به مرد زن طلاق داده نرو .من بم اثبات شده همه مردایی که زن طلاق دادن مشکل از اوناس تا زنا

ربطی نداره جز اینکه توافقی مثلا یه مبلغی بگیری بری دیگع ام مهریه نگیری.. اگه بخوای قانونی بگیری چه ب ...

به زور برد مهریه تو بخشیدی؟؟؟؟چجوری اونوقت؟؟؟؟😐😐😐

چاقو گذاشت زیر گلوت؟؟؟چرا کوتاه اومدی

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..