bishansam مدیر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 575 عنوان مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 98 پست کیا تونستن وقتی طلاق میگیرند مهریشون رو بگیرند؟ چطور موفق شدید ؟ بعد از تقاضای طلاق تا طلاق کامل چقد طول کشید؟ 1400/04/21 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avazebahari عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 3803 غصه نخور .خیلی مرد مطلقه زن مرده و پسر سن بالا زیاد داریم .منم ۳۴ سالمه و دارم جدا میشم . برا ... مال شما چرا؟بچه که نداری؟ بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
bishansam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 575 غصه نخور .خیلی مرد مطلقه زن مرده و پسر سن بالا زیاد داریم .منم ۳۴ سالمه و دارم جدا میشم . برا ... عزیزم ازدواج میکنی فقط هول نشو .خودتو خیلی سرگرم کن به شوهر فکر نکن . الان چهل ساله ها دارند ازدواج میکنند .
bishansam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 575 مال شما چرا؟بچه که نداری؟ نه خدا روشکر . خیلی عصبی .بد دهن . مغرور . بچه ننه . خشن هست
bishansam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 575 نه خدا روشکر . خیلی عصبی .بد دهن . مغرور . بچه ننه . خشن هست وسواس و دعوایی هم هست .زورگو هم هست.
avazebahari عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 3803 نه خدا روشکر . خیلی عصبی .بد دهن . مغرور . بچه ننه . خشن هست شانس ماس.مال من یه بارم قبلا عقد کرده بود گول خرفاش خوردم.کاش عکسمون میدیدی همه میگفتن این کجا تو کجا.بمیرم خیلی سخته 😔 بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
bishansam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 575 خیلی ناراحتم.کاش بدونید دلم چه پره.سرکارم از بس بم تیکه انداختن تهمت زدن مبور شدم بیام بیرون.مثل یه ... سرکارت هم به کسی نگو مطلقه ای .
avazebahari عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 3803 وسواس و دعوایی هم هست .زورگو هم هست. مال منم زورگو بود؟چند سالشه؟خیر نبینن.دختر مردم بدبخت میکنن بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
kindgirl19 عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 2215 خانوم اگه درخواست طلاق بده نمیتونه مهریه بگیره.. تنها راهش اینه که خانوم بگه درخواست گرفتن مه ... چرا چرت و پرت میگی؟
bishansam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 575 سرکارت هم به کسی نگو مطلقه ای . من که دیگه در حد تیم ملی برا خواستگارم تحقیق میکنم و دو سه ماه قبل عقد باهاش زندگی میکنم .قبلش هم طی میکنم هیچی بهش نمیدم .والا دیگه حوصله ندارم دوسالم خراب بشه بذار اگه خوب نیس از اول نشه .
avazebahari عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 3803 سرکارت هم به کسی نگو مطلقه ای . وقتی نامزد کردم گفتم بهشون بعد که بحثمون بود گفتم میخوایم جدا شیم.تا کفتم هزارتا تهمت بم زدن اخرم منو به یمی نسبت دادن مجبور شدم استعفا بدم.مادرم همش نفرین میکنه نامزدم بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
bishansam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 575 مال منم زورگو بود؟چند سالشه؟خیر نبینن.دختر مردم بدبخت میکنن اون ۳۷ من ۳۴
mrs_hadisi عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4202 نه بستگی به مال و اموال طرف داره یا حقوق بگیر دولت باشه.ولی سالی یکی نیست فکر نکنم کارمندبرق باشه کمترازیه سال حساب میشه؟
avazebahari عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 3803 من که دیگه در حد تیم ملی برا خواستگارم تحقیق میکنم و دو سه ماه قبل عقد باهاش زندگی میکنم .قبلش هم طی ... ببین از من به تو نصیحت به مرد زن طلاق داده نرو .من بم اثبات شده همه مردایی که زن طلاق دادن مشکل از اوناس تا زنا بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
kindgirl19 عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 2215 عزیزم راهش اینه مثلا اگه شما قبل شوهرت بری دادخواست طلاق بدی دیگه نمیتونی مهریه بگیری بهت تعلق نمیگی ... لا اله الا الله
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22902 ربطی نداره جز اینکه توافقی مثلا یه مبلغی بگیری بری دیگع ام مهریه نگیری.. اگه بخوای قانونی بگیری چه ب ... به زور برد مهریه تو بخشیدی؟؟؟؟چجوری اونوقت؟؟؟؟😐😐😐چاقو گذاشت زیر گلوت؟؟؟چرا کوتاه اومدی من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..