2777
2789
عنوان

می‌کِـشم و می‌کُشد....😐✌

224 بازدید | 43 پست

من نقاشی را...😐

و پیکاسو خودش را.....😐✌

شاهکار منو ببینید یکم دلتون شاد شه😂

راستی سفارش مفارش قبول نمی کنم. این چندروز پیکاسو تموم نقاشی هاش رو داده من بکشم، سرم خیلی شلوغه😔😌😐✌

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

خلاقیتت عالی بود 😂😂😂😂😂

اینجا یطوری دروغ میگن از صدتا حرف راست بهتر🤘🏼بعد که مچشون رو میگیری با ده تا کاربری که دارن چنان بهت حمله میکنن که کل سایت هم نمیتونن با انواع سلاح های گرم و سرد حریفشون بشن..، 😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جوون    

چه بانمک شده😍😍😍😂

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
خلاقیتت عالی بود 😂😂😂😂😂

از چه لحاظ😂😂😂😂

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
از چه لحاظ😂😂😂😂

نقاشی و میکشم و می‌کشد 🤣🤣🤣🤣

اینجا یطوری دروغ میگن از صدتا حرف راست بهتر🤘🏼بعد که مچشون رو میگیری با ده تا کاربری که دارن چنان بهت حمله میکنن که کل سایت هم نمیتونن با انواع سلاح های گرم و سرد حریفشون بشن..، 😏
گه این نقاشی رو بگیره 

عزیزم فکر نمی‌کنی پشت مجازی قلب نشسته؟

مجبورتون نکردم بیاین تو تاپیکم.