2821
2789
عنوان

😝 در عمل خیر 😄

105 بازدید | 2 پست

سهل بن سفيل ششدری گويد:
- وقتی؛ مرا والده فوت كرده بود و در بيمارستان به گرو مانده.

وراث را گفتم: ای برادران هر كدام وجهی بسازيد تا والده از گرو بيرون آريم و به خاك سپاريم. آنگاه ماترك بفروشيم و وجه مسترد داريم.

وراث مرا گفتند: ای برادر، وجه تو بساز و ميراث هم تو را باد، كه مال وی، دفن را كفاف نكند و هزينه از ماتَرَك سرك بيارد.

سهل گويد: دوستي داشتم دلال پيشه و خوش‌انديشه. مرا گفت: «اي سهل، كار تو راست گردانم.»

پس وجه بساخت. بداديم و گرو بستانديم و در خاك نهاد و هيچ‌ نگفت تا سال بگشت. آن‌گاه بيامد كه برخيز تا آگهی كنيم. و آگهي كرد كه خانواده‌ای است اصيل و به آمريكا خواهد شدن، مواريث رفتگان خويش بخواهد فروختن به نيم‌بها.

مردمان از هر سوي مي‌آمدند و مي‌خريدند. كاسه گلی بفروخت به يك بدره زر. قورب چينی بند خورده به نيم بدره، سالم به دو بدره. زيلو، سيصد هزار(۱) و می گفت: «يكصد سال است تا در اين خانه است» و راست می گفت، از آن روی كه وجهی فراهم نمی شد تا آن زيلو نو كنيم.

و لامپا فروخت و خاك‌انداز آهنی فروخت و ابريق حلبی فروخت كه: صنعت دست است. و خريدار كه می خريد سخت شادمان بود و می گفت: اگر از مرز توانم گذراندن، نان در روغن خواهم كردن.

و منقل فروخت و انبر فروخت (و سرحقه چيني با تصوير ناصر قاجار) و سنجاق قفلی مطلا فروخت و جعبه فلزی كوچك منقش فروخت با تيغ ناست در آن(۲) كه: اين مجموعه، سناتور مرحوم(۳) را بوده است. (و اندك چيزي كه آن را «سناتوری» گفتندی در سوابق ايام)(۴) و چون كار به سامان رسيد و حراج به پايان آمد، من مال فراوان گرد كرده بودم، از آن دعاها كه مادر در حق من كرده بود و از آن خرت و پرتها كه بر جا نهاده.

پاورقی:

۱- دينار؟ دولار؟
۲- ست كامل!
۳- كذا فی الاصل. «موهوم» صحيح است به سياق عبارت.
۴- الحاقی است. در متن ديده نشد. در بازار، محل ترديد است

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
من این ادبیات نمیفهمم اصلا 😐😐😐🥴🥴🥴✌✌✌💔

سلام...تشکر از حضورتون

طنز مرحوم منوچهر احترامی (سراینده شعر معروف توی ده شلمرود حسنی تک و تنها بود...)  از فاخرترین طنزهای معاصر است. 

طنز جامع الحکایات در فاصله سالهای 1372 تا 1377 در مجله گل آقا به چاپ می رسید.  

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز