2777
2789
عنوان

فیلم چی ببینم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 20 پست
افتر پنج قدم بالاتر از بهشت پنجاه طیف خاکستری من قبل از تو

وااااایییی، من بشینم پنجاه طیف ببینم با شوهرم که هنوز تموم نشده....😅😁🤣

منظورم چیزای بی صحنه است مثل بخت پریشان ما، یا من پیش ازتو

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
عاشقانه هم سراغ داری؟ 

تو اینترنت سیرچ کن imbd برترین فیلمهای عاشقانه نه من زیاد عاشقانه اینا دوست ندارن درام زیاد دیدم ولی عاشقانه اونجوری نه

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره 

یه توضیح کوچولو میدی درباره اش، فقط اسمشو شنیدم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
تو اینترنت سیرچ کن imbd برترین فیلمهای عاشقانه نه من زیاد عاشقانه اینا دوست ندارن درام زیاد دیدم ولی ...

آهان مرسی

وااااایییی، من بشینم پنجاه طیف ببینم با شوهرم که هنوز تموم نشده....😅😁🤣 منظورم چیزای بی صحنه ا ...

😂😂😂حالا چ اشکالی داره مگه همون پنجاه طیفو ببین😁👻

والا همینا رو یادمه...

❤️⁩
یه توضیح کوچولو میدی درباره اش، فقط اسمشو شنیدم

چند قسمته 

درباره جامعه ایی که بین فقیر و غنی خیلی فاصلس و ۱۲ منطقه داره ک ب ترتیب وضع ب ۱۲ میرسه بدتره 

حکومت بازی هایی رو انجام میده ک از هر منطقه. ی زوج جوان و کم سن باید بیان مسابقه

ب شدت باحاله اصلا نمیشه پیشبینی کرد و اینکه عاشقانس و البته مفهومی و سیاسی

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!