2777
2789
عنوان

فیلم چی ببینم؟

383 بازدید | 20 پست

سلااااام گلی ها، امشب میخوام فیلم ببینم دوست دارم عاشقانه یا مفهومی و عمیق باشه (ایرانی اصصصصلا نباشه) لطفا بهترین چیزی که دیدید رو معرفی کنین🥰

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

منم دنبال ی فیلم خوبم

خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقونه اینا نیس

رودخانه مرموز‌

سکوت بره ها

دیوانه از  قفس پرید‌

فیلمای آلفرد هیچکاک 

۳رنگ کیشلوفسکی  هم خوبه اگه درام دوست داشته باشی 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

هابیت بهترین سینماییه سه سری هستش .

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
تایتانیک

دیدمش خیلیییی عالی بود، فقط زار زار گریه کردم، فقط مشکل سه ساعته بودنشه، شوهرم حوصله نمی‌کنه باهام ببینه😁

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
فیلم هندی سکسکه 

دیدمش جیگر

فیلم هندی سکسکه 

دیدم

خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰
عاشقونه اینا نیس رودخانه مرموز‌ سکوت بره ها دیوانه از  قفس پرید‌ فیلمای آلفرد هیچکاک& ...

عاشقانه هم سراغ داری؟ 

بازی های عطش

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
بازی های عطش

Hunger games?

Hunger games?

اره 

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!