2777
2789
عنوان

رفاقت

77 بازدید | 10 پست

هرچی رفیق داشتم همه رفتن خودم موندم نمیدونم بعضیاشون رفتن سراغ کسایی دیگه بعضیاهم ی احوال ساده نمیگیرن فقطم موقع کارداشتن زنگ میزنن تازه شنیدم پشت سرمم بد گفتن خیلی ناراحت شدم حالا موندم خودمو خودم و تنهایی بده ولی میخوام سعی کنم تنها برم جلو ✌🏻

منم دوتا از قدیمی ترین رفیقامو از دست دادم 🙂

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...  

لیاقت نداشتن

همونطوری بمونن که بشن مث عن پخته

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یکیشون باهاش ۱۰ سال رفیق بودم حیف چه روزایی داشتیم

دیدی خیلی آدم دلش تنگ میشه، واقعا سخت یکی دوست داشته باشی و برات مثل خواهر باشه ولی از دستش بدی.

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...  
باخودم میگم بهتر که رفتن

ولکن

تو که بدی درحقشون نکردی که ناراحت لاشی

اونا رفتن. پشیمون میشن

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
اصلا بخدا

اصلا ناراحت نباش.به کتفت

اره من عکسارو نگاه میکنم 

ولی جای خودشون بدجور خالی بعضی وقتا واقعا دلگیر کننده هس که دیگه نیستن فقط بخاطر چیزایی که حتی ارزشش نداشت رفتن.