2777
2789
عنوان

دخترم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 40 پست
اصلا شربت اینا نمیخوره ینی با اب قاطی کنم مزش تغییر کنه شاید بخوره ممنون

دختر دوم من وحشتناااااک بد دارو بود کلا چشاییش حساسه مثلا الان پنج سالشه هنوز نوشابه دهن نکرده . کلا مزه های شدید رو نمی پسنده . مصیبت داشتم وقتی مریض بود . اولین دارویی که خورد کوریزان سرماخوردگی بود .میریختم توی استکان با یه ذره اب قاطی میکردم در حدی که رقیق بشه بعد یه نی بلند میذاشتم توش که بوش هم بهش نخوره میخورد اسمش هم گذاشته بودم دارو صورتی . نی رنگی هم خریده بودم رنگ نی رو خودش انتخاب کنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دوم من وحشتناااااک بد دارو بود کلا چشاییش حساسه مثلا الان پنج سالشه هنوز نوشابه دهن نکرده . کلا ...

چه جالب عزیزم خداحفظش کنه دخترم منم خیلی بدعنق شده کلا غذا هم به زور میخوره چه برسه به دارو

یه بار روغن زیتون ماساژ دادم دونه دونه قرمز زد

پسر منم همینجور میشد چون طبع زیتون گرمه

اما بعد از دو سه شب سینه ش خوب میشد، من دونه ها رو به سرفه و خس خس سینه ترجیح میدادم😅

البته هر بچه ای یه جوره، این کارا واسه بچه من اثرگذار بود و خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد.

الانم که بزرگ شده هر وقت مریض میشه با داروهای گیاهی و دمنوش خوبش می کنم و اگه تاثیر نداشته باشه می برم دکتر

حتما قبل استفاده هر داروی گیاهی از یه پزشک مشورت بگیر.

پسر منم همینجور میشد چون طبع زیتون گرمه اما بعد از دو سه شب سینه ش خوب میشد، من دونه ها رو به سرفه ...

ممنون عزیزم گفتم شاید اون دونه ها بد باشه پس انجام میدم خداکنه بهتره شه🌹♥️

اره تب داش الان قط شده تبش اخه فقط سینش خس خس میکنه و خلط داره گلوش وگرنه هیچ علائم دیگه ای نداره ین ...

نمیدونم ولی سرما خوردگی تو این گرما خیلی کم یا اصلا پیش نمیاد.

اتفاقا دوست خانوادگی ما هم بچه کوچیکشون گرفته ولی خودشون نه.

یه تست کرونا بده بد نیست.

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

به زور میدم با قطره چکون کاملا میده بیرون تف میکنه ولی تاحالا دماغشو نگرفتم امتحان میکنم مرسی⚘

دماغش نگیر خطرناکه.موقعی میریزی دهنش چند ثانیه دهنشو بگیر نزار ببنده یه فوت کن توصورتش 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
با سرنگ بزور بهش بده داروهاشو داروشو بریز دو دهنش دماغشو سریع بگیر ک قورت بده

وااا این چه راه حل غیر منطقی و خطرناکی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
به زور میدم با قطره چکون کاملا میده بیرون تف میکنه ولی تاحالا دماغشو نگرفتم امتحان میکنم مرسی⚘

بینیشو نگیر گلم فوت کن تو صورتش

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏