چن روزه سرما خورده تب داشت الان تبش قط شده ولی همچنان سینش خس خس میکنه بینیش گرفته و خیلی خلط داره دکتر چن تا شربت داد ولی هیچکدومو نمیخوره لطفا مامانا چیکار کنم؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
شربت ردکولد حاوی عصاره شیرین بیان و عناب ضد سرفه، ضد ویروس و ضد تب و مهم تر از همه به تقویت سیستم ایمنی بدن هم کلی کمک میکنه و این شریت برای کودکان بالای 2سال هم استفاده میشه وطعم این شربت بسیار مورد پسند کودک شما است و مصرف اینشربت کودکتان را مقابل ویروس ها مقاوم میکنه. اینم لینک خرید: http://pasarpharma.com/product/redcold/
چرا از ردکولد استفاده نمی کنید؟ خیییییلی خوش مزه است. بچه های من عاشقشن. خیلی هم موثره. هم الان سرفه و علائمشو از بین میبره هم سیستم ایمنی شونو تقویت می کنه واسه پیشگیری هم خوبه.