2777
2789
عنوان

دخترم😓

709 بازدید | 40 پست

چن روزه سرما خورده تب داشت الان تبش قط شده ولی همچنان سینش خس خس میکنه بینیش گرفته و خیلی خلط داره دکتر چن تا شربت داد ولی هیچکدومو نمیخوره لطفا مامانا چیکار کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با سرنگ بزور بهش بده داروهاشو داروشو بریز دو دهنش دماغشو سریع بگیر ک قورت بده

به زور میدم با قطره چکون کاملا میده بیرون تف میکنه ولی تاحالا دماغشو نگرفتم امتحان میکنم مرسی⚘

شربت پلارژین کودکان خوبه . کوریزان سرماخوردگی هم خوبه یه کوچولو اب خنک بریز توش رقیق بشه مزه اش سبکه ...

اصلا شربت اینا نمیخوره ینی با اب قاطی کنم مزش تغییر کنه شاید بخوره ممنون

مطمئنی سرماخوردگیه؟

وسط تابستون؟فکنم کروناس اگه ویروسو بدونید چیه بهتر درمان میشه.

بستگان ماهم رفتن دکتر گفتن سرما خوردین ولی الان رفتن کرونا بودو حالشون خوب نیست، انشالله همه بیماران خوب بشن.

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

مطمئنی سرماخوردگیه؟ وسط تابستون؟فکنم کروناس اگه ویروسو بدونید چیه بهتر درمان میشه. بستگان ماهم رفت ...

اره تب داش الان قط شده تبش اخه فقط سینش خس خس میکنه و خلط داره گلوش وگرنه هیچ علائم دیگه ای نداره ینی ممکنه کرونا باشه؟ اخه نه من نه شوهرم اصلا هیچ علائمی نداریم

عزیزم چن روز دیگه ۱ سالش میشع

بچه خواهر من از این کوچیکتر بود و بعد از سرمایی که خورده بود تا مدتها خس خس سینه و خلط داشت و با دارو هم خوب نمیشد تا اینکه چندبار با عنبرنسا براش بخور داد و خوب شد.

پسر من تو این سن بود واسه گلودرد براش به دونه دم می کردم و واسه سرماخوردگی توی بینیش روغن بنفشه کنجدی اصل می ریختم و واسه خس خس سینه و سرفه شربت گیاهی ضد سرفه از داروخونه می گرفتم و روزی دوبار روغن بنفشه زیتونی می دادم بخوره.

میتونی از یه عطاری معتبر راهنمایی بگیری گلم

بچه خواهر من از این کوچیکتر بود و بعد از سرمایی که خورده بود تا مدتها خس خس سینه و خلط داشت و با دار ...

یادم رفت بگم

واسه خس خس سینه، شبها موقع خواب سینه و کمرش رو با روغن زیتون ولرم چرب می کردم