خاک برسرشون اونوقت اومده بودن میگفتن بچم دختررره نمیخوامش چرا دختر شد من رژیم گرفته بودم😶😶😶😶😒😓😓😓😓
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
تو سایت زیاد دیدم طرف رژیم گرفته بچه دختر شده خاک برسرشون اونوقت اومده بودن میگفتن بچم دختررره نمیخ ...
😐
خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن☺ زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست
دقیقا منم مخالف رژیمم چون درمورد تغییرجنسیت مقاله های زیادی خوندم که رژیم غذایی برای جنسیت جنین بعدا عوارض مختلفی داره که از هر ده نفر ۶نفردچاراختلال جنسیتی میشن!!
تو سایت زیاد دیدم طرف رژیم گرفته بچه دختر شده خاک برسرشون اونوقت اومده بودن میگفتن بچم دختررره نمیخ ...
واقعا متاسفم واسشون، اگه خدا از اول بهشون بچه نمیداد و با بدبختی بچه دار میشدن فرقی نمیکرد براشون دختر باشه یا پسر رو سرشون میذاشتن بچه رو
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
[QUOTE=198623716]دقیقا منم مخالف رژیمم چون درمورد تغییرجنسیت مقاله های زیادی خوندم که رژیم غذایی برای جنسیت جنین بعدا ...[/QUOTاکثر رژیمهای دخترو پسر زایی خوراکی یه ماده رو بیشتر میخوری یه ماذه کمتر و مال چند ماه عمل لقاحه ربطی به حرفی که شمامیزنین نداره
تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
رابطه روز تخمک گذاری با کیت تخمک گذاری..کلا هم پسرزایی از طرف مرد تعیین میشه و رژیم مژیم همه چرته
مرد دارای دو کروموزوم xوy و زن xxهست پس تعیین جنسیت با آقا هست
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
واقعا متاسفم واسشون، اگه خدا از اول بهشون بچه نمیداد و با بدبختی بچه دار میشدن فرقی نمیکرد براشون دخ ...
اره بخدا
وقتی کسی باردار میشه 50 درصد احتمالش اینه دختر بشه 50 درصد پسر
وقتی دختر دوست ندارن غلط میکنن میارن
چقدر اون دختر آسیب میبینه درآینده
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اره بخدا وقتی کسی باردار میشه 50 درصد احتمالش اینه دختر بشه 50 درصد پسر وقتی دختر دوست ندارن غلط م ...
تازه لابد دختره بزرگ هم که شد بهش میگن ما دوس داشتیم پسر باشی
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸