2777
2789

منم قبول دارم رژیم اصلا تو جنسیت تاثیر نداره هر چی خدا بخواد همون میشه 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تازه لابد دختره بزرگ هم که شد بهش میگن ما دوس داشتیم پسر باشی

الان دقیقا مادر من میگه بهم و‌من دلم میشکنه واسه همین تا یه مدت از هرچی پسره تنفر داشتم

مامان بعد ۴تا دختر دوس داشته من پسر بشم میگفت علائمم هم به پسر میخورده اون موقع ها سونو مونو نبوده که بعد دختر شدم 😒

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
تازه لابد دختره بزرگ هم که شد بهش میگن ما دوس داشتیم پسر باشی

مطمیین باش میگن خودم تجربه اش کردم

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

جنسیت زیر سر چیز مرده

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

رژیم تاثیر نداره برید ای وی اف کنید و بچه ای رو که دوس ندارید وارد دنیا نکنید 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
الان دقیقا مادر من میگه بهم و‌من دلم میشکنه واسه همین تا یه مدت از هرچی پسره تنفر داشتم مامان بعد ۴ ...

وای خیلی بده یکی از فامیلای منم سه تادختر اورد چون دوس داشت پسر داشته باشه، دوباره چهارمی رو اورد پسر شه ولی الان توی خرج بچهاش مونده( همه اش هم میگفت اگه شده ۱۰ تا دختر میارم ولی یازدهمی پسر باشه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
الان دقیقا مادر من میگه بهم و‌من دلم میشکنه واسه همین تا یه مدت از هرچی پسره تنفر داشتم مامان بعد ۴ ...

😞😔😔

متاسف شدم خیلی

امیدوارم درعوض بهترین هارو تجربه کنی، تا تلخی های این حرفا برات کمرنگ تر بشه ...

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

وای خیلی بده یکی از فامیلای منم سه تادختر اورد چون دوس داشت پسر داشته باشه، دوباره چهارمی رو اورد پس ...

بره پول بده آی وی اف تعیین جنسیت کنه دوقلو هم شاید بشه

والا

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
وای خیلی بده یکی از فامیلای منم سه تادختر اورد چون دوس داشت پسر داشته باشه، دوباره چهارمی رو اورد پس ...

خیلی میخوام ببینم حالا اون پسر چه گلی می‌خواد به سر خانواده بزنه که دخترا نتونن😒

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

😞😔😔 متاسف شدم خیلی امیدوارم درعوض بهترین هارو تجربه کنی، تا تلخی های این حرفا برات کمرنگ تر بشه ...

ممنونم عزیزم..الانم دختر خیلی دوس دارم بهش میگم که بهترینی

البته اینم بگم مادرم منو دوس داره ولی دوس داشتن من پسر بشم

خیلی میخوام ببینم حالا اون پسر چه گلی می‌خواد به سر خانواده بزنه که دخترا نتونن😒

اره بخدا اتفاقا دختر اولیش انقددد باهوشه و ادم کاری هستش، پسرش الان ۶ سااشه دختر بزرگش ۲۳

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
رژیم تاثیر نداره برید ای وی اف کنید و بچه ای رو که دوس ندارید وارد دنیا نکنید 

بهتر اینه که به خدا یا طبیعت بسپارن چون اینکارا توازن رو بهم میریزه و دراینده ممکنه بحران بشه .

به نظرم هر ادمي حق داره يك جنسيت رو دوست داشته باشه.. نميدونم چرا همه جبهه ميگيرن!! ولي از نظر ...

دوست داشتن یه چیزه اینکه اینکارارو انجام بدیم و به خودمون یا بچه اسیب بزنیم یا بعدا چون جنسیت بچه مطابق میلمون نشده باهاش رفتار نادرستی داشته باشیم یه چیز دیگه!منم ته دلم جنسیت خاصی رو بیشتر دوست دارم ولی به صورت طبیعی هرچی شد اون میشه مورد علاقم !