2777
2789

ویارام کلا یکی بودن منتها سر دخترم ماستو دوغ خیار و یبوست شدید و استفراق شدید پست بدنم چرب خالص و برنج خوشم اومدو حتی اول بارداریم ۵ کیلو کم کردم و برای پسرم دوهو ماست و سردی جات عوق و برنج و بوی برنج عوق و بوی شوینده و بوی غذا عوق یبوست ندارم و کاملا روالم طبیعی ولی پوست بدنم خشک و صورتم چرب خالص و جوش جوشی اخلاقم برای هردوشون اروم بود به یک اندازه ترشی و شیرین دوس داشتم

تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود،😐🤝

بدرد تو نمیخوره ولی بدرد ما باردارا میخوره😐

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رو دخترم ۵ ماا اول اصلا وزن نگرفتم ویارم ترشی و شوری بود تهوع شدید داشتم   تا ۵ ماه لب ب گوشت قرمز نمیتونستم بزنم خیلی بدم میومد   رو پسرم تند تند وزن میگرفتم ماهای اول و عاشق شیرینی بودم تهوع خییلی کم داشتم کلا خیای حالم خوب بود همه چیز دوست داشتم فقط کباب مرغ حالم بهم میزد بوش هم حالم بد میشد و بوی ترشی هم متنفر بودم و خیییلی هم جوش زدم  در حدی ک شبیه ابله مرغونی ها شده بود صورتم دکتر میگفت هورمونی 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

بنظرم ویار اینا ب بدن هر کس ربط داره 

من باردارم بچم پسره ی کم شوری جات دوست دارم خوراکم همون قبلیه 

دو ماه اول نمیدونستم حامله ام فقط یکی دو ماه از دیدن گوشت چرخ کرده حالم بد میشد ولی برا شوهرم میپختم خودم نمیخوردم