2777
2789
عنوان

به نظرتون با شوهرم برمیگشتم؟

821 بازدید | 31 پست

سر فحش دادنش فحشای ناموسی بهم قهر کردم اومدم خونه مادرم، همین امروز زنگ زدم جواب نداد و بعد کلی فحشم دادع بود فک نمیکردم بیاد دنبالم چون با خانوادمم قطع ارتباط بود ولی عصری اومد اومددنبالم نرفتم قبل این که بیاد با بابام دعوام شده بود کلی گریه کرده بودم حال نداشتم ولی تا اومد خودمو حمع کردم فک نکنه بهم بد میگذره، اومد میخورد گفتم فردا میام گفت باشه رفت، ولی بعد رفتنش زنگ زدم بهش دیدم همون رفتارو داره و هی گوشیو قطع میکنه بازم فحشم داد انقد گریهکردم چشام درد میکنه آخه با بابامم دعوام شده بود حالم اصن خیلی بده حس میکنم هیشوقت خوب نمیشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگرد سر زندگیت و صبوریی کن چرا تا نقی ب توقی میخوره میرید خونه پدراتون پایه اوناروهم میکشین وسط زندگیتون همینکه با پدرو مادرت قطع رابطه بوده اومده دنبالت باید باهاش میرفتی اینطوریی ک تو نرفتی خو اونم بهش برمیخکره میخاستی گوشیو سرت قطع نکنه

خدایا شکرت من به همه خواسته هام رسیدم😃
برگرد سر زندگیت و صبوریی کن چرا تا نقی ب توقی میخوره میرید خونه پدراتون پایه اوناروهم میکشین وسط زند ...

😐😐😐😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اونهمه فحش داده بهش  اونارو نمیبینی  فقط اونجاشو میبینی؟؟  انقد زن ستیز نباشین    ینی چی صبوری کنه اونم فحش بده؟آخرش که چی

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

کاری نکن که عصبانی بشه

مردا اکثرا عصبی هستن و موقع عصبانیت هم فحش میدن

وقتی فحش داد سکوت کن و بزار وقتی که عصبانیتش فروکش کرد باهاش صحبت کن و گله کن

شوهر منم خیلی فحش میداد قبلا 

من تا جایی که تونستم سعی کردم جوابشو ندم الان خیلی کم شده فحشاش

وقتی هم قهر کردی اومده دنبالت یعنی براش مهمی پس باید برمیگشتی نه اینکه دوباره کاری کنی که عصبانی بشه 

😐😐😐😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اونهمه فحش داده بهش  اونارو نمیبینی  فقط اونجاشو میبینی؟؟ &nb ...

حتما یچیزیی شده که فحش میده بیخود و بی جهت که فحش نمیده کسی

خدایا شکرت من به همه خواسته هام رسیدم😃
یعنی مردا از قهر ما زنا میترسن اصلا ؟

خب آره اگه واقعا حس کنن که ممکنه همسرشونو زندگیشونو از دست بدن میترسن ولی اینجوری قهر کردنی که هی بخوای منت کشی کنی فقط خودتو بی ارزش میکنی