2777
2789
عنوان

الان زدم ب یه ۲۰۶😭😭😭😭

205 بازدید | 12 پست

وایسادیم پلیس بیاد داشتم دنده عقب میگرفتم چراغ خودمم شکسته با گوشه ماشینم

همسرم بفهمه خیلی بد میشه نمیدونم چیکار‌کنم الانم گلی‌کار‌دارم شهرداری و‌دارایی

ای خداااااا 😭😭😭🥲🥲🥲 چیکار‌کنم فقط دارم گرسه میکنم‌و‌اشک‌میریزم‌هزینه صافکاری‌اونم‌باید بدم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید اینو میگم بعد تصادف دنبال تاپیک زدن میشین؟

میگین که تصادف کردم بزار تاپیک بزنم ؟

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
گریه 😑😑

کلا تاپیک قبلمو‌بخ‌نی‌مت‌جه عمق‌فاجعه روحی اینروزای من میشی اینم ی دلیلی شد ک بیشتر گریه کنم‌و‌خو‌مو‌بیرون‌بریزم‌از طرفی ام باید الان کلی‌پول‌بذم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

الان‌ واقن تاپیک زدی؟

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
ببخشید اینو میگم بعد تصادف دنبال تاپیک زدن میشین؟ میگین که تصادف کردم بزار تاپیک بزنم ؟

منتظریم پلیس بیاد نیم‌ساعته 😔چیکار‌کنم خیلی حالم‌بده گفتم حداقل دومفر دلداریم‌بدن

دیگه گریه کردن نداره اتفاقه میفته باید حواستو جمع میکردی که خب حالا شده ! دیگه گریه وسط خیابون زشته

😔😔همیجوری اشکام میاد دست خودم نیست خیلی دلم پره

عب نداره بابا اتفاق مال انسانه دیگه حالا شمام زیاد ناراحت نشو به همسرت زنگ بزن بگو فشارم افتاد حالم بد شد نفهمیدم و زدم به ماشین طرف

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
عب نداره بابا اتفاق مال انسانه دیگه حالا شمام زیاد ناراحت نشو به همسرت زنگ بزن بگو فشارم افتاد حالم ...

نمیخ الان صاحب ماشین میگه نزدیک۲۳۰۰میشه صافکاری و‌رنگ‌گلگیر😭