2777
2789
عنوان

روز تولدم

3228 بازدید | 16 پست

بچه ها امروز تولدمه 🥺🥺اما هیچکس یادش نبود نه مامانم نه بابام نه خواهرام نه هیچکس دیگه شوهرمم که تا ۸ شب سرکاره نمیدونم خبر داره یا نه من تولد همه رو هر سال تبریک میگم و کادو میگیرم در عدضص انتظار یه تبریک کوچولو رو دارم امروز دلم انقدر پره که تا به حال هیچ کدوم از روزام به این زهر ماری نبودن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
بجای اینکه همش برای دیگران تولد بگیریم باید برای خودمون بگیریم اخه کی از خودمون مهم ترر تولدت مباار ...

مرسی خوشگلم ولی امروز انقدر حالم گرفته شد که دیگه اصلا حوصله هیچیو ندارم که برسه تولد برای خودم

تولدت مبارک قشنگ جان 🥰

امروز تولد منم هست 😍

یه تیرماهی انقدر مهربونه که دلش نمیاد برای بقیه کاری نکنه . ولییییی برای خودش هم باید یه دستی تکون بده 😉

حالا لیست کارات از اسون به سخت اینه که :

یه اهنگ تولد جانانه گوش کنی . 

اگر میتونی برو برای خودت یه کیک کوچولو بگیر . 

امروز رو به شادترین حالتی که قلبت لذت میبره بگذرون هر کاری که دوست داری  چون امروز روز ماست فردا دیگه نیستا 😉😉

اینا رو هم ببین

https://www.instagram.com/p/CRMLPyvg9_2/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/p/CRMhZLQHJG-/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/p/CQbwfCYg7FJ/?utm_medium=copy_link

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تولدت مبارک قشنگ جان 🥰 امروز تولد منم هست 😍 یه تیرماهی انقدر مهربونه که دلش نمیاد برای بقیه کاری ...

واقعا خیلی خوب بود نگاه میکنم میبینم دختر خالم یا مثلا دخور داییم روز تولدش اینهمه استوری میگیره که تولدت مبارک مگه من چی کم دارم که از این استوریا نداشته باشم امروز خیلی دلم شکست

واقعا خیلی خوب بود نگاه میکنم میبینم دختر خالم یا مثلا دخور داییم روز تولدش اینهمه استوری میگیره که ...

الان تو به من تبریک نگفتی منم برم افسرده بشم قهر کنم باهات؟ 😉😉😉

بیخیال بابا مگه ما برای شو آف زنده ایم ؟ چرا ما باید برای همه احساسات درونیمون منتظر تایید و اطلاع دیگران باشیم ؟ اونی که بخواد یادش باشه تو بهش نگی هم یادشه وقتی هم نباشه نیست . میدونی من میدونم ما چمون هست . ما برای همه همه مناسبات رو دقیق اجرا میکنیم در نقش همسری و فرزندی و خواهری همیشه به جا و به موقع هستیم ولی وقتی قراره اونا باشن و نیستن دلمون میشکنه میخوای تصمیم بگیری سنگدل باشی نمیتونی میخوای ناراحتییتو بروز بدی نمیتونی . پس بیخیالش باش . میتونی خیلی لوس باشی استوری بذاری تولدم مبارک یا خودم جان تولدت مبارک😁😁😁😁😁 بی خیال حیف امروز نباشه بخوای غصه شو بخوری ؟ امروز نشونه اولین روزیه که خدا بهت فرصت زندگی کردن داده . امروز روز ما هست . حالا هر جوری که بقیه یادشون باشه مهم نیست هیچ وقت دیگه ۳۳ سالت نمیشه . دوتا ۳ کنار هم 😉. پاشو برای امروزت یه فکری کن بعدا حساب بقیه رو میرسی😁 هرچند این سکوت یه دست مشکوکه ها شاید سورپرایزی در راهه ... 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚