2777
2789
عنوان

خونمون موش دارهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 62 پست
باور کن همش جارو دستمه  مرتبم آشغالارو میذارم دم در یه حرفی یهو خیلی بهم بر میخوره  دار ...

باشه خانمي مرد هست عصبي شده چمچاره گرفته موش رو چجوري بگيره قورشو سر زن ميزنه

شما اروم باش عصبي نشو

در حياط باز بوده اومده تو بدبخت گير كرده نميدونه چيكار كنه 

مردا رو بزارن واسه اين حرفا به ماها 

شما متين باش عيب نداره

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نع برا ما ازبیرون اومد خودم دیدم اومد تو داهرو بعدم تو خونع

اره ديگه جوب هست بيرون منظورم جوباي بيرونه ول ميچرخن تو سطل ها و جوبا تا در و پيكر باز باشه ميان 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
اره شوهرمم نبود با داداشم گرفتیمش🤣🤣🤣

😂چيكارش كرديد؟ 

ما يبار اومده بود تو مدرسه امون خاك تو سر يارو باباي مدرسه انگار اين سوسكه با پا ميزده روش😂😂😂

بابا ول كن  گير نده  الكي عصبي شدي  ميگه ديگه  نمياد بگه تقصير منه ميگه تقصي ...

دستگیره در حیاتو خودش از جا در آورد بعدم درستش نکرد میرفتیم بیرون باد میزد در باز میشد 

واسه همینم موش اومده تو 

حالا من هیچی نمیگم اون اینجوری میگه 

شوهرم انقدر گشاده چند روز بعد خونه رو نگاه کرد ببینه موش کجاست

خیلی بده شوهر آدم گشاد باشه حالا من برعکسم من خیلی تنبلم کشیدم به بابام اونم خیلی تنبل وشوهرم زرنگه همیشه هم بهم سرکوفت میزنه که حتما باید میکشیدی به بابات

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
😂چيكارش كرديد؟  ما يبار اومده بود تو مدرسه امون خاك تو سر يارو باباي مدرسه انگار اين سوسكه با ...

🤣🤣🤣🤣 من کل خونرو ریختم به هم بعد رف تو کارتون کتری تو عکسم هس بعد این کارتونو بردیم تو حموم

باز کردیم پرید بیرون داداشم با دمپایی زد تو سرش😁