2777
2789
عنوان

خانم های باردار یلحظه بیاین

99 بازدید | 12 پست

سلام دوستان هفته پیش رفتم دکتر طبق سنو گفت 34هفته یک روز هستی وقتی خودم حساب  میکنم یا تو نت محاسبه میکنم من الان 37هفته هستم

اولین روز اخرین پریودیم 1399/8/8بود پایانش1399/8/12بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از دیشب درد خفیف دارم 

اره دیگه شما درست حسا میکنی 

مایعات زیاد بخور 

استراحت داشته باش

به پهلوی چپ بخواب وسط پاهات یه بالشت کوچیک بزار 

اصلا هم نگران نباش بر فرض هم که دردهای اصلی باشن دیگه ما شاء الله بچت کامل شده عزیز برای من هم دعا کن ممنون🌹

اره دیگه شما درست حسا میکنی  مایعات زیاد بخور  استراحت داشته باش به پهلوی چپ بخواب وسط ...

من سزارینی هستم ولی دوست دارم طبیعی زایمان کنم چون پسرم الان 9سالشه رفتم دکتر گفت باید مامائی خصوصی بگیری ولی هزینشو ندارم سه شنبه اینده تو بیمارستان نوبت گرفتم دیگه هرچی دکتر گفت انء شاالله بچه ات صحیح سالم بغل کنی زایمان راحتی داشته باشی

هفت ماهگی اخرین سنوگرافیم بود خو منم همینو میگم تو 37هفته هستم

چن هفته رفتی؟دوباره جنسیتو میگن

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )