2777
2789
عنوان

چ حسی دارین

233 بازدید | 26 پست

وقتی ک نامزدتون بهتون خیانت میکنه بعد سه سال عشق سابقش،برگشت بهم گفت دلم بااونه

وقتی بهتون میگه من تا اخر عمر میخوام مجرد بمونم

حالم خیلی بده

8 ماه میگذره نمیتونم فراموش کنم 

به مرور زمان فراموش میکنی بهش فکرنکن 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامزد شما بود و بهم زد گفت میخوام مجرد بمونم ؟چرا نامزد کرد اصن ؟

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بزور نمیشع نگه داشت کسیو بزار بره دل توام خدایی داره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

نامزد شما بود و بهم زد گفت میخوام مجرد بمونم ؟چرا نامزد کرد اصن ؟

وقتی خیانت کرد

بعدش پیام بینمون رد و بدل شد بهم میگفت تااخر عمر میخوام مجرد بمونم اونم بخاطر عشق سابقشه

اگ من بودم 

تاکید من

میرفتم برای همیشه و دیگ هیچ راه ارتباطی نمیزاشتم 

یدون هیچ برخوردی یهو میرفتم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

وقتی خیانت کرد بعدش پیام بینمون رد و بدل شد بهم میگفت تااخر عمر میخوام مجرد بمونم اونم بخاطر عشق سا ...

ولش کن اصلا ارزش فکر کردنم نداره 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن