2777
2789
عنوان

چ حسی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس کی8 ماه میگذره 

اینکه تو خودت رو اذیت می‌کنی مشکل اون نیست خودتی منم یکی رو از تمام وجودم دوست داشتم پنج سال اما اون به پشمش هم نبود تصمیم گرفتم به چیزای خوب افراد خوب کارای خوب فک کنم کمتر بهش فک کنم همین کم کم ها دیگه اصلا حتی یادم هم ازش نمیاد سعی کن از خودت شروع کنی اینکه قنبرک بگیری یه گوشه کز کنی اون که نمیاد ببخشید ها به پشمش هم نیست تو هم همینطور باش 

اره خیلی دوسش داشتم

داشتی 

خودتم گذشته رو میگی

گذشته اسمش روشه الان دوسش نداری چون عشق یک طرفه وجود نداره وقتی طرفت نمیخوادت چرا باید عاشقش باشی؟

برای خودت زندگی کن عزیزم مهم فقط خودتی ولشون کن

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

اینکه تو خودت رو اذیت می‌کنی مشکل اون نیست خودتی منم یکی رو از تمام وجودم دوست داشتم پنج سال اما اون ...

احه هر یه مدت پیام میده داغ دلم تازه میشه احوالپرسی میکنه

عذاب وجدان داره همش میاد میگه ببخشید ولی دل و فکرش با اون دخترس نمیدونم با خودش چن چنده اصن

احه هر یه مدت پیام میده داغ دلم تازه میشه احوالپرسی میکنه عذاب وجدان داره همش میاد میگه ببخشید ولی ...

از نظر من بلاکش کن وقتی تو به اون پسره فک میکنی در نظر بگیر یکی بهت گیر بده دوست داشته باشه هرچی هم باشه به اون فک میکنی اونم همینطوره پس هرموقعه پیام داد تاخچه بالا بذار محل نده جواب نده تازه بگو مزاحم نشو یا که به دوست پسرم میگم پوست از سرت بکنه خوبببب جیز جیز بده بعد به غلط کردن راضی میشه