2777
2789
عنوان

بی پولی و درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سال خونه کوچیکتر بگیر نهایت یک میلیون کرایه بدی دوتومنشو پس انداز کن یا وام بگیر بده جای وام که پول پیشت زیاد بشه، من تهرانم ماهی ۵۰۰ اجاره میدم واقعا سختمه صاحب خوبه بخواد کرایه رو زیاد کنه چون بیشتر در توانم نیست

سلام،عزیزم همه چی گرون هستش،وافعا زندگی سخت شده ولی عزیزم بهتر هست به جای خونه نود متری خونه ۶۰ متری اجاره کنی،تا کرایه کمتری بدی،و اینکه سعی کنی پول پیش بیشتر بدی تا اجاره برات کمتر بیفته،اگر فکر میکنی محله های دیگه ارزونتر هست برو اونجا زندگی کن و کم کم پس انداز کن تا انشاالله خونه بخرید،خونه ۹۰ متری برا دو نفر که شاغل هستند جز دردسر تمیز کردنش چیزی نداره

تو همه چی صرفه جویی میکنیم من و شوهرم خرید خونه هم از جاهای تخفیف خورده میگیریم خرید خونمونم معمولی ...

دخل و خرج نمیخونه بخدا من ماه پیش سونو واژینال و ازمایش هورمونی باید میدادم نرفتم ۵۰۰ میشد تازه بعدم ک جواب رو باید ببری دکار ۸۰ ویزیتشه بغیر از دارو😩

ما شهر کوچیکی سر شب قاطی کردم از بی پولی بخدا ظهر ناهار گوشت برنج باز شام چی بخوریم یکسره میگم چی بخ ...

ایشالا خدا کمکتون کنه واقعا درکت میکنم چی میگی خیلی سخته ولی متاسفانه باید تا جایی که میتونیم قوی باشیم چاره ای نیست

وای نگووووو همین شکم پدرمونو دراورده هی چی درست کنم چی درست نکنم

دقیقن هرچی درست کنم یه چیش کمه تخمرغ میگیری سیب وپیازش نیس. حالا ما گوجه کاشتیم از خودمون زیاد داریم بعد بردیم بفروشیم در مغازه گفتن کیلویی چهار بده چطور خودشون هشت میفروشن. اعصابم بهم ریخت ماله مارو اونجوری میخرن

دخل و خرج نمیخونه بخدا من ماه پیش سونو واژینال و ازمایش هورمونی باید میدادم نرفتم ۵۰۰ میشد تازه بعدم ...

منم خیلی خرج دکتر کردم هم خودم هم شوهرم من معده و روده اعصاب شوهرم کمرش پاش هی قرضم کردیم هنوز ندادیم