من و شوهرم شاغلیم خونه هم نداریم مستجریم ماهی 3تومن فقط اجاره میدیم دهم ماه نیومده پولمون تموم میشه همش احساس بدبختی و حسرت دارم نمیدونم چیکار کنم دور اطرافیامون وضعشون بهتر از ما اونا که میبینم احساس خود کم بینی و بیچارگی بهم دست میده نمیخوام اینطوری باشم ناشکری نمیکنم ولی دست خودم نیست
ما شهر کوچیکی سر شب قاطی کردم از بی پولی بخدا ظهر ناهار گوشت برنج باز شام چی بخوریم یکسره میگم چی بخوریم یاد قسط وقرضا هم که میوفتم دوست دارم سرمو بزنم به دیوار
یه سال خونه کوچیکتر بگیر نهایت یک میلیون کرایه بدی دوتومنشو پس انداز کن یا وام بگیر بده جای وام که پول پیشت زیاد بشه، من تهرانم ماهی ۵۰۰ اجاره میدم واقعا سختمه صاحب خوبه بخواد کرایه رو زیاد کنه چون بیشتر در توانم نیست
سلام،عزیزم همه چی گرون هستش،وافعا زندگی سخت شده ولی عزیزم بهتر هست به جای خونه نود متری خونه ۶۰ متری اجاره کنی،تا کرایه کمتری بدی،و اینکه سعی کنی پول پیش بیشتر بدی تا اجاره برات کمتر بیفته،اگر فکر میکنی محله های دیگه ارزونتر هست برو اونجا زندگی کن و کم کم پس انداز کن تا انشاالله خونه بخرید،خونه ۹۰ متری برا دو نفر که شاغل هستند جز دردسر تمیز کردنش چیزی نداره